LADY GAGA @ malmö arena someone?

Lady Gaga kommer till Malmö Arena och jag är väldans pepp på det alltså! 19 november, härligt! Jag kan gå till arenan XD

Valborg! - There are no boundaries!

Ja, det var meningen att jag skulle följa med mina kära vänner Therese & Sara för att fira valborg med dom.. men jag ställde in, jag vet.. jag är tråkig. Men varför ska man fira något som valborg egentligen? Varför utomhus? Jag vill 'fira' (vara med min familj) det med min familj, spritfritt, that's it och så kommer det också förbli..! Visst känns det som att jag är världens tråkigaste person att umgås med och att jag aldrig vill göra något "kul" enligt andra, men förlåt, jag är sån och jag kan inte ändra på det. XD Sitter här och skriver på fördjupningsarbetet, det går väldigt bra tycker jag, informationen bara ploppar fram hur som helst.
Hittade en del utav en intervju med älskade Adam Lambert.. han är så solklar och riktigt roligt, här kommer den lilla delen..


Det finns en låt på den nya versionen av ditt album som heter "Voodoo". Vem skulle du göra en voodoo-docka av och varför?
Adam Lambert:
Bill Kaulitz från Tokio Hotel! Han är så söt, så vacker.

Vänta, är du avunsjuk på honom, varför funderar du på att göra en docka?
Adam Lambert:
Nej, tvärtom. Han attraherar mig, han är så tilltalande. Jag skulle vilja träffa honom. Jag skulle vilja shoppa med honom!

Du kom precis hit från Tyskland. Varför träffades ni inte då för?
Adam Lambert:
Han var upptagen, och hetero. Därav dockan, hehe!


Det är sol ute och jag funderar skarpt på att gå ut i trädgården med mina bebisar om en stund och fotografera blommor och kanske bebisarna om dom är snälla och inte skäller ut alla D:

Låten är beroendeframkallande till tusen heh!<3
& juste.. a BIG juste.. jag har skrivit 2 inlägg att jag skulle ha lagt upp covers av mig.. men alltså, youtube vill verkligen inte samarbeta med mig, så jag har gett upp den biten för stunden, fokuserar på mina arbeten istället!

This is the TWINS.

TOM KAULITZ - Why He’s Hot:


1. Ladies and gents, I present Tom motherfucking Kaulitz.  This sexy bitch KNOWS he’s hot. Confidence is key to hotness. His band even has a song about this one lay he got in a hotel room.



2. His goddamn mouth. Not only is he a doofy 20 year old guy that cracks jokes 90% of the time, his sexy ass lip piercing is just making your panties wet. You can’t deny it. And look at that fucking smile.



3. He plays guitar in a BIG EUROPEAN band with his androgynous twin brother. Don’t pretend that being sandwiched between these two exotic Europeans didn’t make you jizz. They are beauty incarnated.



4. Apparently he’s musically talented. He not only plays (and writes music for) guitar, he fucks around with drums and sings backup. He’s most likely talented at other things too.



5. I know I already said it, but this motherfucker is European. HIS GERMAN MAKES YOU SO HOT YOU DON’T EVEN NEED TO UNDERSTAND IT.

Bill Kaulitz - Why He’s Hot:


1. Let’s get the obvious out of the way — this girlyman is not handsome. He is fucking beautiful, divine, heavenly, whatever you want to call it, and heart-achingly so. Ladies and gentlemen, this is Bill motherfucking Kaulitz, and he can do whatever the fuck he wants and always look fabulous doing it.



2. He’s in a band with his twin brother, and he sings. Not only that, he did some modeling not too long ago.



3. Not only do millions of girls worldwide lust after this German hottie, some men do as well. Even Adam Lambert thinks he’s gorgeous.



4. He has pouty lips that are just begging to be chewed on. Don’t even pretend that you don’t want those lips all over your body and some other places. He also has cheekbones and a jawline that could cut glass, a tongue piercing a smile that is the sun shining through the grey skies on a cloudy day and lastly, a fucking sexy tattoo.



5. Now when he hits the stage, oh hell. You can forget about him being feminine, he turns into a GOD. He has all the right poses and he can dance, damnit. There is 6 feet of sex in this 20-year-old body and I bet you just want him strapped to your bed.


HAHAHAHAH, jag dör!

Liebe Schwester!

Have i told you that i love you lately? ♥


Party @ home with sister

Mamma är inte hemma, det är tisdag eftermiddag, jag och syster har jätteroligt, spelar väldigt hög musik. Just nu spelas Nomy - cocaine, wunderbart.
Helgen var verkligen underbar, jobbade på idol, gud så roligt det var. I söndag så var det inga tjejer förutom jag haha, så ja, jag jobbade med killar. Dom hade en sjuk humor haha, och det kändes härligt att få jobba och inte bli behnaldad som en tjej som inte kan jobba alls höh. XD så dom särbehandlade mig inte.. bra tecken alltså. Dock var jag ett klantarsle som skar mig på en kniv när jag skulle ta sönder en sopsäck. Började bloda rätt rejält men jag kunde jobba vidare iallafall vilket var bra =D
Det kommer komma en cover av mig.. på use somebody av kings of leon, hihi, hade inget att göra igår så jag försökte sjunga in med min mic, blev rätt så okey! Nu ska jag återgå till spotify och leta musik. [:

Övertrööööött...!!

Hemma från jobb... jag början 09.00 och slutade 20.00.. imorgon blir det att börja 09.30, dock vet jag inte när jag slutar, men det blir nog inte lika sent..
Träffade ett par trevliga människor idag, väldigt nice. Gick och skoja med dom o.s.v.. träffade även många som sökte in.. haha, gud så skoj. Umma.. Lasagnen på Debaser, den är att dö för.. seriöst, den var jättegod. Satt och åt lunch själv.. eftersom jag inte hade lunch samtidgt med dom andra,, men whatever.. ringde upp min syster så hon höll mig sällskap genom hela lunchen =D
Umma.. nu kallar sängen.. för imorgon ska jag upp 06.45 och sen ska jag ge järnet...ohjaaaa.
Goodnight!

I'm so excited and sooooo happy.

Vetni.. det var en jäkla tur att jag ens svarade på det okända numret som kom upp på min display innan idag när jag var uppe i min systers lägenhet. Sån jäffla tur. Nu är man väl världens lyckligaste hihi? Nej men u ska jag inte hålla på såhär..
Idag har jag haft skojsigt med mina vänner Theroooose & Saura Getzlaf Paté, mina älskade och kära bänkkamrater hah. Vi bowlade i skolan idag.. riktigt awesome.. vann andra omgfången wooh! D:
Nu ska jag ner och hämta en dricka och sen tror jag att jag ska typ chilla/sova? Tidigt morgon imorgon, 06.00!!
Nighty folks!

Nothing compares us, a crying evning alone

Guys, lång dag idag, har jätteont i nacken och är mega trött. Har även börjat att frysa en del om fötter och fingrar, inte bra.. det får inte komma tillbaka igen. Anyhow.. spelade ni en cover innan på tokio hotel - black, den blev jättebra.. men jag får nog spela in den direkt i datorn.. för jag tog mobilen till hjälp och sen ville den inte spela ujpp den när den väl var i datorn så jag trodde att jag var smart när jag ändrade till mp3-fil, men ja, den ville inte iallafall.. så imorgon spelar jag in den igen och postar den här.. egentligen bara för att det var roligt att spela in den och att låten är bra. Får hoppas att min röst låter lika bra imorgon som den gjorde ikväll dårå.. humma.. Godnatt!

Nighty nighty..!

Uffa... sitter här och är megatrött, kollade innan på Barcelona - Inter, men jag tröttnade en del, så jag tvättade av mig sminket och gick upp och sätte mig här.. jag ska faktiskt bege mig till sängen nu, för jag dör av trötthet. Verkligen sick.
Här kommer en favorit (rörlig) bild!! Översöt måste ni medge!
Mwip mwip, dom får mig att le om och om igen!

Save the best for last.

Vanessa Williams - save the best for last

Sometimes the very thing you're looking for
Is the one thing you can't see

What goes around comes around...!

Justin Timberlake - what goes around comes around (remix)

Jag sitter här och har typ flashbacks.. från th konserten. Åh gud så awesome. Den var guldvärd! Måste se till att finna mig på någon av de konserten som de håller på deras nästa halva av turnén (om de kommer till europa!). Jag sitter och peppar deras finalconsert of the tour.. hoppas den hålls i Tyskland, alltså, då måste jag verkligen dit, oavsätt vad!

Shit har tänkt efter nu att jag nästan bara babblar om tokio hotel om och om igen.. men jag kan verkligen inte hjälpa det, dom är underbara de där pojkarna och min kärlek till dem är förevigt trogen! Och ett inlägg utan dom ( i 1 vecka), skulle kännas så förfärligt tomt.. <- hahaha nej, nu skojar jag, jag kan faktiskt blogga utan att skriva om th. Men det är alltid något extra ifall man nämner dom, för när man läser igenom sina egna inlägg (JA, jag läser min egen blogg!) så känns det något extra när man läser just namnet 'tokio hotel' eller något annat relaterat till dom, det är speicellt och inom mig får jag upp en sådan känsla som jag aldrig känt förut. En härlig känsla som bara upplevs när mitt huvud är totalt i sin egen värld, i sin egen tokio hotel hysteria värld. Jag älskar den världen om någon undrar btw...hah!

Nu har jag nog babblat på förmycket, vill inte mista läsare p.g.a detta typ.. nej men det kommer jag inte göra. Men jag babblar på för att jag är väldigt trött och ja..
EN SAK TILL.. i slutet av månaden peppas det till piercingar! mouah, nu ska det äntligen bli gjort, cya, nighty nighty (;

No one is worth crying for.

Inte en endaste person är egentligen värd att gråtas för. Men jag gör det ändå. För jag tycker det är så jävla synd att det har blivit såhär i världen.

Billie copy-cat?! or lookalike?

Ni kan inte ana vad jag upplevde idag när jag cyklade till skolan.. fick nästan panik och blev helt lycklig men sen krossades allting igen hhaha.. anyhow.. jag cyklade och såg rätt var det var en smal typ cykla halvt framför mig.. OCH det såg ut som Bill! ALLTING, stil, hår, solglasögon, kroppsform.. jag DOG haha. Men ja, jag vet att det inte var Bill, vad fan skulle han göra i Sverige? haha....? Jag tyckte att det var väldigt komiskt :D
Nej nu ska jag typ sitta och nörda datorn,, finns nästan ingenting att göra men men, what to do..8DD

Big girls you are beautiful!

Det är så jävla sant!

Train this chaos turn it into light.

hihihi jaaaug
Awww, en person sa nyss hej till mig fastän vi inte snackar.. hohoho. Nej men gud.. roligt (y). Öhhh... sitter här i skolan, är inne på alla möjliga sidor, jag har gjort klar bilderna och ja, nu väntar jag på fotoläraren som ska komma hit så jag kan skriva ut bilderna.. det kan ta tid för honom att pallra sig hit.. -.-' Anyhow.. lyssnar på Taylor Swift för övrigt.. funny funny! Nej men nu ska jag väl fortsätta med att sitta och göra ingenting i guess?
Ellllllllllllooooor så kan jag fortsätta med att ta ego bilder.. det är jätteskoj! Ändå fördelen med en macdator.. DOM HAR PHOTOBOOTH!
Vi hörs sen, poss!

07:53

Jag ska snaaaaaaaart cykla iväg till skolan och jobba vidare med att fotografera och sedan redigera allting. Slutar 15.00 igen, men som tur är så slipper vi vara ute hela dagen som vi var igår.. jag var verkligen trött efter det igår..!
Jag sitter här och gäspar och vill verkligen inte ut och cykla.. jag är jättetrött, hade gärna viljat gå tillbaka till min säng och lagt mig ner igen, det hade varit såååååå skönt!
Men nej, nej.. plikten kallar!

En halvhemsk dag som tillslut blev bättre!

Uhhh, mina ben är jättetrött! Idag kom jag till skolan som vanligt vid 09.00, trodde att vi skulle ha vanliga lektioner med det hade vi inte, vi har temavecka, ändå rätt skoj! 1,2&3 blir indelade i 4 klasser.. splittrade. När jag såg listan som jag stod med på blev jag helt besviken, kunde inte vara med de som jag ville så gärna.. Satt och försökte förtränga att vi faktiskt skulle sitta i vars ett klassrum, uh.. Rätt var de var så ropar en lärare på mig och beordrar mig att gå in i ett utav klassrummen och javisst, jag gick dit.. där satt BARA skatare. Jag trodde att jag skulle dö.. vill inte sammarbeta med skatare,, emot min ''religion''..eftersom dom BARA vill göra något med skate, vilket jag tycker är dötrist!!

Anyhow.. tillslut blev vi fler i gruppen som inte hade skate.. när vi delade upp gruppen i små mindre grupper så hamnade jag med ett par stycken.. vi delade själva upp oss efter uppgiften och vi tre som är kom faktiskt rätt bra överrens.. vi åkte runt i hela Malmö för att fotografera vissa byggnader, vi blev heller inte klara.. så vi har 3 ställen att besöka imorgon.. sen måste vi redigera klart allting imorgon.. för på onsdag är det en ny station på dennadra temaveckan.. wiho. Bra ändå att vi har samma grupper som idag!
Långt inlägg.. sorry. Ville bara meddela en halvhemsk dag som blev bra tillslut.
Nu ska jag sova, om 20 minuter, vill lyssna på Simple Plan ett tag. <3
NIghty nighty!

Bikini-contest!


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


I’m ready to crawl on my kness to know it all.

Tokio Hotel.

Det finns ingen musik som eran. Dess musik åker rätt in i själen, sätter sig i ryggraden. Man får gåshud och flashbacks, ty ni har skapat många minnen trots er frånvaro, trots all distans, trots er omedvetenhet. Ni har gett mig de bästa vännerna som man någonsin kan önska sig. Gett mig minnen för livet. Jag älskar er.

Yeah, jag älskar dom verkligen.

Ursnygga leggings!

Så mina naglar är på.. dom är sådär länge.. rätt störigt men dom är så snygga så jag bryr mig faktiskt inte om det. Jobbigt att skriva dock.
Hittade dessa ursnygga leggings på http://www.modegallerian.se/kvinna/leggings-tights?q=Pieces sidan. Funderar skrapt på att beställa ett utav paren, riktigt snygga!

I will make a change.. break away!

Jag vill byta skola, trivs inte med klassen. Det är patetisk och dömmande.. skatare/fjortisar/emos tror verkligen sig något.. usch!
Har satt på mina naglar idag/ikväll.. det går sådär med att skriva på tangenterna men det kommer gå bättre senare i hope! På måndag är det tillbaka till helvetet och jag vill verkligen inte.. dö åt den klassen.
Jag kan inte hjälpa att jag är hatisk mot klassen, ni skulle inte stå ut med den en endaste dag.. alla tror sig vara något.. äckliga jävlar...!
Ikväll var jag hos mormor, åt middag med mamma. Var väl mysigt. Kollade på körslaget och sedan vandrade mamma och jag hem igen. Och nu sitter jag här...igen.. snart är det sängen och om 1 h är det söndag..

Säkra din mobil...!

& stöd mig på pointshop (;

I'm sooooooo done!

Öhh.. trött och sliten, jag tror seriöst att mina ben ska braka när jag ställer mig upp. Cyklat fram och tillbaka, varje dag i 4 dagar som ett jädra jihu.. sprungit efter småbarn, fått en jäkla massa ryggont.. gått upp till mormor och promenerat med henne.. och sen har man varit ute och gått med sin älskade & bedårande syster i ett antal timmar (sammanlagt), snacka om att jag är dödstrött.
Men så jävla skönt har det varit, så jag ska absolut inte klaga. nu ska jag springa ner för trappan och ta ut mina älsklingsbebisar i trädgården, sen sitta här en liten stund och sedan ska jag förhoppningsvis (inom snar framtid, idag..) åka ner till Limhamn med syster för att inhandla babymat till Charlie.. =D
Chiao, vi höres bloggen!

We did it honey-bee!

Ett 'vackert' kuvert väntade snällt & fint på mig när jag kom hem innan från mormor!
I det finfina kuvert väntade mina naglar på mig! :D
NU ska jag gå och vila.. är jättetrött efter denna dagen!

Raggningsrepliker..?

Damn sexy ones... nej men alltså.. här kommer ett par raggningsrepliker som jag faktist hade kunnat falla för..!
(bara för att jag egentligen inte har något annat att göra än att sitta inne på raggningsreplik.se..?)

- Jag är en av de killarna dina föräldrar varnat dig för!
- Du, kan jag få låna din mobil? för jag lovade att ringa min polare när jag blivit kär.
- Hur kan du redan vara här? Nyss var du ju i min dröm!
- Du är anledningen till att män bli förälskade..
- Var har du varit i hela mitt liv?
- Varför inte överraska din rumskompis med att inte komma hem i kväll? (om man nu hade haft en då hah..)

Till slut ett par som bara är föööööör roliga, dock hade jag inte fallit för dom, men ändå..
- I've just moved you to the top of my to do list.
- My love for you is like diarrhea, I just can't hold it in.
- Sära på benen kvinna, vi ska umgås   (<- haha?)
- Om du vore min syster, skulle incest vara helt okej!
Nej men helt totally sickness på raggningsreplik.se.. men det är väl ok antar jag, dock roligt att sitta och nörda när man ingenting annat har att göra..!

Baby you'll be famous, chase you down until you love me..!


There you go, en checklista.
Idag efter praktiken.., vilket gick jättebra idag! + halva foten inne på ung i sommar där!, så gick mormor och jag och hämtade ut en paket som hon hade beställt.. där i låg en del saker till henne och sen en EFTERLÄNGTAD!! vårjacka som vi beställt till moi! Gud så glad jag blev, och ja.. beige är min nya älsklingsfärg. Den färgen kan man verkligen ha till allting.. oavsätt vad! Vårjackan är köpt på Halens!

Sen när vi kom hem så kollade vi igenom Halens katalogen och jaa.. vi hittade en ursöt dopklänning till mig, som mormor ska beställa..! Ursnygg och jättegullig, det var kärlek vid första ögonkast det ja! Man måste ju se något sånär ut när man ska bli Gudmor till den lilla ängeln! Här nedan är en bild på den!

& igår (tror jag att det var) så skickades mina ursnygga naglar till mig, spännande spännande. Är riktigt spänd på att få se dom.. really! ^-^

I did it my way.

Elvis Presley - my way
Praktiken gick jättebra, bättre än förväntat. Trodde att det skulle vara tråkigt och sådant men det var hyffsat. Barnen var jättegulliga på alla sätt och vis, jag som inte gillar barn ens :S Men det gick tydligen så långt att jag började gilla dom på ett eller annat sätt. Dom var lugna och inte alls som andra barn jag har sett på andra dagis, där dom är förjävliga rent ut sagt.
Gick upp till mormor en stund (3 h) efter praktiken, somnade även där i hennes fotölj och hon  i den andra. Härligt att vila ryggen och sig själv efter 6 timmars barnpassande.
När jag kom hem så duschade jag och fixade till mig.. lagade även mat, wow, vad har hänt med mig egentligen? Går från att vara lazy till att laga mat & passa barn? Fantastic (;
Nu har jag ingenting mer att säga.. mer än att ni får ha en bra kväll och jag ska försöka vila upp mig tills imorgon då jag börjar 08.00 - 14.00 & senare vid 17.00 tiden ska jag ut och gå en runda :) awesome.
Pusski!

Nighty nighty folks!

Var nyss ute med älskade Ingrid på en runda.. det var härligt! Imorgon är det praktik och jag vet ärligt talat inte om jag ska skratta eller gråta.. Visst det är bara 4 dagar men det är nästan 4 dagar förmycket. Men men, glad över att jag har praktik iallafall!
Just nu sitter man här på sitt rum i min störtsköna soffa och snackar med ett par piger på skype, superkul! Dock måste jag gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp vid halv 7 imorgon för att hinna med att börja vid 08.00. Jag har blivit sjuk i huvudet, jag längtar tillbaka till skolan, men INTE till klassen. Den kan seriöst fara & flyga!


The Dreams shirt!

Ooppss här kommer ett inlägg till.. jag glömde lägga in en viktig sak i det förra som jag gjorde. The Dreams shop har änterligen öppnat OCH jag hittade en ursnygg baseball shirt direkt.. Jag ska köpa den när jag får mer pengar.. jag måste ha den! Ursnygg och jag gillar trycket. (bild på tröjan här nedan)


Ni måste medge att tröjorna var ursnygga aiiiight? 8D
Well.. i'm off for now.. nu ska jag gå och hämta något gottigt att äta och kolla vem som har ringt hem här ett tusentals gånger... palla svara när man är ensam? Nope.
& juste, ppsstt, ny bloggdesign folks!

I love you my heart ♥


Min finfina baby ligger här bredvid mig i soffan och sover invirad i min stora tjockiströja. Aw han är så gullig där han ligger! Man vill bara äta upp honom som en söt cupcakes...! Men det går inte för sig, nehepp! Hahahahh och hans nos låter piiiiiip piiiiiip.. x'D asgulligt. Snart börjar han väl sparka också? Det lilla söta odjuret som är bara miiiiiiiitttttt! För ingen annan vill ha honom p.g.a hans beteende.. men åååh, han är världsnällast mot mig iallafall!


I'll be right here when you need me!

Listen to this song while your reading this, if you want to..

Okey, let's do an english post here, just because the people i'm gonna mention in the post don't get swedish so well.. well, here i go.
When i started to listen to the dreams..it was magnificant. And i went to a concert with them, and after that i found out that there was an chat on their homepage. I started to log on there everyday and i meet some wonderful people. A bunch of dreamers! Some wonderful people that love/likes the same band as i do. You guys are totally amazing.. And now after a time, when i know you a little, i like you alot.
And today i learned that no matter what if youre hurt, sad, don't feel so well, everybody is there for you. And they can make you feel better, happy for once and so unforgettable. It's a pretty damn beautiful thing to know theese people. They are so kind in every way. Yeah it's a bridge between us, but it doesn't matter. We are a family.
This summer i'll meet some of them and it's huge. I couldn't imagne this in the beginning. I got some awesome danish friends and together we are one big happy dreamers family.
Love you guys, you know who you are.
xoxo
Chaosimsystem

So hear I am still holding on..

Adam Lambert – No Boundaries
Lyssna på låten, give it a try.. leta fram texten och läs med när han sjunger. Låten är underbar.
Idag är en sån dag då jag vill släppa allt jag håller i.. skita i allt och gå vidare. Hitta min egen väg och glömma det som en gång fanns. Jag är så sjukt irriterad och arg. Ledsen och sårad.
Men mosters älskling gör allt bättre! kolla dessa bedårande cambilder som han och jag tog tillsammans. Syster och jag fick oss vars ett asgarv..!

Någon gång måste man ju bjuda på sig själv.. så varförinte just idag?
Nu kallar dom där nere, dinnertime. Buhu.

Aaaaaaansiktsboken!

fajsbook
Hahahaha, den är så klockren. Det går inte att jämnföra den med något annat, eller kanske om ni har status KLOCKREN! (Y. Nej men, jag försökte vara cool på ansiktsboken, so whaaat? I'm still a rockstar, i got my rockmoves!

And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart

Jag har försökt att blogga nu i 2 dagar, men har inte haft något att blogga om och nu helt plötsligt kommer alla tankarna igång och jag har uhm.. 4 saker att blogga om helt plötsligt, om inte fler.
Först vill jag bara påminna th-fans & mig själv om att idag skulle det ha varit ett år sedan jag såg th.. men det blev ju inte av som vissa vet p.g.a Bill's stämbandsoperation.
För det andra vill jag visa naglar som jag snart har inhandlat av www.FashionNails.blogg.se. Dom är riktigt snygga och väldigt billiga. Dom kommer sitta perfekt på mina händer/fingrar, mouahah! Här nedan är en bild på dom som jag ska köpa.
naglarhellokitty
För det tredje så är det ju påsk, det resulterar med att gå upp några extra tråkiga & dumma kilon. Mycket mat & godis. Men man ska inte klaga över mat, för man ska tänka på de som inte alls får någon mat.. kastar man mat är så är man bara otacksam.. tycker jag då.
För det fjärde så träffade jag min syster i torsdags, det va jätteskoj och det var ett tag sedan man träffade colebear<3
För det femte så sitter jag här uppe på mitt rum med min kusin och spelar James Bond, men nu blev vi så arga på andra banan så vi sket i det, nu lägger han i skivan till Medel of honor..spelet är uttjatat nu, men men what to do liksom..?
Juuuuuste en sak till... öhmm. jag funderar starkt på att inhandla några peruker, alltså blond,rosa, svart, lila, röd o.s.v? Liksom why not? 8DD snyggt as hell. Och ja, jag vet inte varför, bara sån xrazy idea. Men det måste göras!

RSS 2.0