NICKELBACK



Fått lite dille på Nickelback.. LOVE LOVE LOVE helt klar!

Just nu sitter jag nere i källaren.. där det är som svalast i huset. Jag sitter och arbetar med religionen.. ett jobbigt arbete som jag måste lämna in snarast.. sen har jag ett sämhällsarbete som jag måste påbörja under tiden jag är i London.. men det får jag göra på kvällarna.. sen måste jag plugga naturkunskap också medans jag är i London.. liksom.. HELLO LEDIGHET NÅGON? Men nejdå.. inte därför jag åker till London ju.. jag åker dit för att plugga ju.. tsss!




TIAMO

Igår var det planerat att jag skulle ut med min underbara zwilling, som fick feber :( krya gumms! 

Jag stack ut med min syster och shakade loss. Först var vi på en hemmafest.. sen stack vi vidare till inkonst.. där jag inser att jag hade glömt mitt legg.. så vi fick ta taxin hem och hämta det.. dock tappade vi folket.. men vi stack till Breeze istället, för jag hade ändå inte kommit in p.g.a min ålder. Tss. Iallafall.. syster kände vakterna på Breeze och vi kom in. Dock var vi tidiga men efter ett tag kom det asmycket folk.. och en speciell person. Tack för kvällen finaste du! edit: tack för det fina blåmärket på läppen..

Idag hade Sara och jag en hel del att snacka om.. så vi gjorde det på entré. Det var så skoj! Vi testade skor och kollade på lite kläder. Jag hittade dessa ursnygga skorna som jag verkligen vill ha!!! eller hur är dom snygga?!


snyggare i verkligheten.

..

I’m running, I’m scared tonight. 
I’m running, I’m scared of life.
I’m running, I’m scared of breathing.
‘Cause I adore you..


När man mår som bäst så känner man sig ändå på något sätt sig bortglömd och dålig på alla sätt och vis.


Bitte sehr?

Ligger i sängen och är sjukt rädd att vulkanutbrottet på Island ska drabba flygtrafiken.. Hoppas att det inte gör det, vill till London!!



Sometimes you feel like that and sometimes like that, it's just the way it is.















SUMMER

Något att se fram emot;

1 Juni - 6 Juni London
15 Juli - Take That
(datum ej planerat) Augusti (?) Sthlm med Nicci
(förmodligen) 2 Oktober + vecka framåt Rhodos med familjen

Sen finns det så mycket man ser fram emot, helger, veckodagar o.s.v, bara att spendera en random dag med en vän är något att se fram emot. Love love love.


I was wrong

Ligger i sängen med halvkramp i magen. Ångesten har redan bosatt sig.. haft det hela kvällen. Förlåt för det, både Sara, Erik och Robert. Vet att ni inte kommer läsa detta.. ni vet ju inte min blogg, men jag säger det ändå. Jag är jobbig att umgås med. Pain in the fucking ass. Känner att jag bara vill gräva ner mig i sorger, aldrig vakna upp. I'm such a fool for you. Jag menar inget illa. Jag bara tycker om dig så mycket, så att jag inte vet hur jag ska agera. Förlåt. 

Du gör det inte enkelt för mig. Du ska vara av mitt eget kött och blod, vara mitt stöd när jag behöver dig. Men istället motarbetar du mig.. du får mig att må dåligt. Du ska stötta mig när mina känslor är som starkast, när jag vill något så jävla mycket här i världen. Det är då du ska vara vid min sida och säga "jag är glad för din skull". Men jag gör detta p åmitt sätt nu, jag ska inte ge upp. Gillar du inte mitt beslut.. motarbetar du mig.. var så god, i don't care anymore. Det är mitt liv.

IN MY HEAD

Jag sitter på badrumsgolvet och tänker på hur jag ska ha sminket idag.. om jag ska ha lite puder och sen mascara eller om jag ska köra fullt ut för att känna mig fräsch.. 

Idag ska jag iallafall klippa av ett par brallor så dom blir kortbyxor, måste ha det idag känner jag!! Och sen ha ett linne till det med antingen mina tygballerina som jag aldrig använt eller så blir det converse.. (som alltid).

Jag har fastnat för denna låten.. dör lite inombords. (märkte att jag skriver den meningen helt mycket, men det gör jag för att jag menar det. Musik är mitt allo!)



SWEET DREAMS

Just nu, känns allt underbart. Jag mår inte lika hemskt som jag gjorde innan.. dock har jag lite skuldkänslor för att jag inte kommer klara Samhällskunskapsprovet om ekonomi,, men jag ska sätta mig och mata in något i min hjärna.. efter att jag har duschat, sen ska jag nanna kudden igen. Gick och lade mig innan vid sju tiden för jag inte mådde alls okej, men nu ikväll blev det bättre! 

Natti!

..

Jag klarar inte av när människor ryter åt mig.. jag är förhelvete bara en människa som också gör misstag.

RSS 2.0