Tusen gånger om



Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om



Jag sitter och skriver en recension på filmen Daybreakers, som jag faktiskt rekomenderar för att som gillar vamps ;) Men jag föll endast för att dom är vampyrer, handlingen var väl relativt okej, MEN det jag inte gillade var att dom försökte (lyckades) göra alla till människor igen efter att de valt att vara vampyrer. Liksom.. om man nu får ett val, vara vampyr och leva långt om länge eller vara människa? Jag hade defenetivt varit vampyr! Eller, vad hade ni?


Äckliga kyla, BE GONE!

Fy va hemsk hemfärd man hade från skolan. Jag åkte till Dalaplan och väntade på buss 34 i en halv timme, kommer den? Nope, det gör den inte. Den har sina egna äckliga tider. Jag tog 2;an till Lindängen och väntar på 33. Jag kom dit 17.15 och missade kvart över bussen, så står och väntar tills den ska komma 17:35, dyker denna upp nu då? Nej det gör den ju inte, så tänkte jag att jag blivit blind och missat den, och väntar på den som ska komma 55. Kommer den?! NEJ, för det gör den inte. 20 min senare kommer den och under tiden som jag stått där har jag darrat ihjäl mig, hade ingen känsel i benen. Fötterna och vaderna började sticka av kyla och jag hade gråtit. Jag ville bara att min mobil skulle ringa så att jag kunde få ha sällskap och slippa tänka på kylan.

Jag var hemma 18:30 och ingen var hemma. Tur att man hade sina nycklar med sig. Jag ringde mormor och då hade hon försökt få tag på mig, JÄVLA MOBIL SOM HAR SITT EGET LIV. Jag tog något varmt att äta och dricka, tog mina fotvärmare (som jag någon gång kommer lägga upp bild på) och lade mgi framför tv;n fullt påklädd med tjock filt över. Somnar och vaknade för en timme sedan. Nu blir det sängen.
Nighty!

Nu tar jag tjuren vid hornen

Nu har jag beslutat mig för att börja må bättre. Och för att göra de ska jag sluta äta godis, dricka läsk. Allt sådant onyttigt. Jag SKA MOTSTÅ frestelserna. Jag ska gå ner i vikt och bli nöjd med mig själv. Jag ska, jag ska, jag ska. Jag är trött  att se mig själv i spegeln och se något som jag inte gillar. Jag vill fånga mitt självförtroende och börja umgås med det. Gilla mig själv och tycka att jag ser bra ut för en gångs skull. Jag vill kunna ha självförtroende och inte bli av med det efter 5 min för att jag ser mig i någon spegelbild eller kanske på ett foto.

Så nu tar jag tjuren vid hornen, jag ska banne mig göra detta!

The script - for the first time

Denna låten förföljer mig, jag avgudar den. Kan inte sluta sjunga på den.

Kallt, smärta, skratt.

Igår var jag ute med Sara, Jocke & Dennis på ett biljardställe. Jag suger på biljard men det gick ändå bra, tog hem två rundor ;) Efter det traskade vi till Burger King och åt nattamat, det satt inte helt fel. Man måste ha lite mat i magen innan man går ut i krig mot Dennis och Jocke. Eller egentligen körde vi inte lag, men det blev bara så, för dom två gaddade ihop sig o.O Miffon. Anyhow.. vi hade säkert snöbollskrig i sammanlagt 2 timmar. Yeah, du läste rätt, 2 TIMMAR. Överallt och ingenstans typ. Det var fullt av polisbilar på gustav så man kunde ställa sig framför dom om man inte ville bli mulad ;)

Jag kom hem mulad (1235645796456231244354657 antal gånger), blåmärken hade jag.. ett som har börjat bli synligt som fasiken. Det ömmar i hela kroppen och mitt hår är verkligen en katastrof.

Hahahahahahah juuuste, måste berätta om mitt lilla påhopp jag gjorde på Dennis.. Han stod och värvade folk till att vara med i snöbollskrig.. iomed att jag hade blicit mulad så många gånger av honom så ville jag göra tillbaka. Han stod med ryggen emot, så jag gjorde två bollar och hade dom i vars en hand.. började springa emot honom och tog ett skutt. Men innan jag landade på Dennis så skrek Jocke till "AKTA DIG DENNIS!!!" så Dennis duckade och jag var påväg att flyga över honmo, men som tur tog jag tag i honmo så jag inte ramlade själv på marken haha :D Jag är smart!
Awesome kväll som jag sammanfattar med tre ord: Kallt, smärta, skratt.

Down, down DOWN

Alltså, mitt självfortroende sjunker för varje minut. Det har sjunkit 2 gånger på de här 3 veckorna och det går för fort för mig. Först i studion på skolan, då en tjej ville ta studiobilder på mig sen nu när man blir tvingad till att simma med skolan imorgon. Ställde mig i badkläderna och granskade mig själv, det är fan de värsta som man kan göra. Jag måste säga att se felen på min kropp, gör mig så fruktansvärt ledsen.

Och jag vet att jag har ätit mig till detta och denna hemska kropp och att det är mitt eget fel att jag ser ut som jag gör. Att jag har detta dåliga självförtroende som jag har. Säger inte att det är någon annans fel, vill bara avreagera mig och berätta hur hemskt jag tycker att de är när skolan en dag bestämmer sig för att åka och simma med 2 klasser tillsammans, med dessa hemska människorna som går på skolan. Jag dör.


Make your own Pore Strips

Jag premunuerar på en youtube kanal som heter MichellePhan. Som vanligt går och in och checkar av ett par videosar som handlar om makeup, hår o.s.v. Jag hittade denna som Michelle hade gjort. Ett underbart bra tips.

Så just nu sitter jag och min syster med vars en sådan här på vår näsa! v


"lullareeeeeeeeed" - ma soeur

Idag åkte jag, min syster och min bror m.f till Ullared! WOHO FÖR BILLIGA GREJER, säger jag bara. Här nedan kommer lite bilder ifrån imorse, vid 07.00, vi åt på en frukostbuffé vid Hallandsåsen, eller vad det nu heter. Och sen kommer bilder på vad jag inhandlade där! Enjoy =D

Goodmorgning Hallandsåsen!




Min varukorg!


Stämplar med söta figurrer på!


Suddigummi!


Tejp i olika motiv!


Kitty klistermärken & skissblock!


Vässare & Understryckningspennor!


Från vänster: Kosmetika borste, läppensel, pinsett, 2 klämmor, kajalvässare!

+ att jag inhandlade en sports-bh och två linnen (svart & grått).

Visst känns det som att kärleken väntar

Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'

I'm so glad we made it
Look how far we've come my baby


[Shania Twain - you're still the one]


Så länge jag är omringad utav drömmar och kärlek, kan ingenting stoppa mig.


Sanrio Dr Martins

Jag hittade dessa ursnygga skor på google när jag sökte runt lite på hello kitty skor. Blev direkt kär i dom.. dock är priset för högt för min lilla tiny budget.. så jag får helt enkelt drömma att jag har på dom eller bara sitta och stirra på dom i evigheter hah.
Erkänn, dom var snygga?





One explanation

Jag känner att jag måste förklara det förra inlägget.

Jag vaknade upp på den dåliga sidan och var dels deprimerad och hade sån värk i hela kroppen. Det är inte enkelt att sova med 2 hundar som tar över 90 sängen man äger, nope.

Iallafall.. Jag mådde kasst och såg att min fd. nära vän börjat umgås med en person som jag avskyr. Personen som jag inte tycker om umgicks jag med innan och jag tyckte hon var okej, men hon var kontrollerande och klippte kontakten om man sa att man inte ville ses. Men hon kom krypandes tillbaka. Hon pratade skit om min fd. nära vän och berättade hur dålig hon var, hur konstig hon var. Allt sådant som man inte vill veta. Och jag är inte den som pratar skit om mina vänner, så jag ignorerade att hon ens sade något sådant i min närhet. Hon utnyttjade mig för att låna pengar, för att jag hade systemkamera och kunde fotografera henne ("modell bilder") och bara för att hon inte ville vara ensam. Jag var ju dum som inte insåg det, att hon bara utnyttjade mig.

Denna personen gör även så att man isolerar sig ifrån andra vänner och bara umgås med henne, jag gjorde det ett tag och insåg att det verkligen var dötrist. Så därför slutade jag upp med det. Jag lånade ut pengar och jag var tvungen att gå via hennes pappa för att få tillbaka dom, efter ett antal veckor av tjat. Det var det som gjorde henne pissed och började kalla mig för skällsord och hon började hata mig för att jag bad om mina pengar.

Jag gick in på min fd. vän och såg att hon började umgås med henne och bara insåg att jag är det "hetaste ämnet" som dom kommer prata om. Min fd. vän kommer inte ens hälsa på mig om hon ser mig ute, om hon umgås med denna personen så jag tänkte, varför lägga ner min tid på att vara ett hatobjekt när jag kan vara utan dom två. Tycker det är bättre att klippa kontakten med min fd. vän innan hon och denna personen börjar behandla mig som skit igen.

Det var detta som jag blev ledsen utav idag, veta att hon gått och börjat umgås med denna personen, fastän hon vet att hon utnyttjar en. Men det är hennes förlust inte min. Nu ska jag fortsätta med att fokusera på skolan och bara vara allmänt glad.

It hurts

Jag måste skriva av mig. Jag måste bara säga att jag längtar tills jag flyttar utomlands, då jag kan glömma en hel del falska vänner som bor här i Sverige. Glömma alla onda händelser och tänka på mig själv. Utan att bli påverkad av det dåliga.

Jag är mörbultat, mitt hjärta svider. Det är som att någon har slängt ner en på marken, tagit en sax och klippt upp allt som är i vägen för hjärtat. Och sen rivit ut hjärtat och misshandlat det. Jag mår inte bra av det här mer. Jag vill inte vara 17, jag vill vara liten då jag kunde gömma mig i morfars famn och stanna där. Slippa allt och bara spendera tid med mormor och morfar i Staffanstorp. Jag hatar att du lämnade mig vid den åldern, jag fick aldrig säga de tre orden och mena det med hela mitt hjärta. Det är nu när du är borta, som jag vet hur mycket jag älskar dig. Jag vill vara med dig, mer än med någon annan på denna jord. Vill ha dig här bredvid.

Jag har inte mått såhär dåligt på länge, allting kryper fram, från alla olika händelser och haffar mig. Dom matar in verkligheten i min hjärna. Jag har sagt det i åratal, säger det än en gång, jag orkar inte mer.

Nolifer

Nu har jag suttit och gjort en del saker heeeela kvällen, även gjort små avbrott, behövde pausa helt enkelt. Här är en artikel som jag håller på att bli klar med. Får väl göra klar den imorgon (om det finns tid) eller på lördag. Får se hur det blir.



Nu blir det bums i säng, imorgon ska jag upp tidigt för att fotolektion hela dagen lång, med skrikiga, högljydda människor. JAG KOMMER FOTA ENSAM, där med jämnt.

There’s a whole world around us

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag har uppdaterat så dåligt som jag har. Men jag började ju i skolan i måndags och skolan har överrumplat mig med läxor, prov och uppgifter. Så det är bara att bita ihop och försöka se glad och inte alls irriterad ut.

Just nu håller jag på att plugga till ett av 2 prov nästa vecka. Det är samhälle och handlar om valet. Jag är ganska trött på allt som handlar om valet, men som sagt, bara att bita ihop.


You’ll never enjoy your life, living inside the box.
You’re so afraid of taking chances, how you gonna reach the top?

~ Greyson Chance - waiting outside the lines~

Best live stage performance

Ohja, Tokio Hotel fans, we did it again. Ännu ett år har pojkarna kammat hem kategorin som de varit nominerade i!  Och jag måste säga, jag är jättestolt över både fans och underbaraste pojkarna som finns i hela världen, för att ni existerar, gör vad ni alltid har drömt om och samtidigt uppfyller fans drömmar, genom att turnéra, finnas där och skapa musik, det är nog det enda som verkligen betyder!

Danke schön!


Europe music award 2010

Detta evenemanget är något som jag alltid ser fram emot, VARJE ÅR sen tre år tillbaka. Vare sig om TH är där eller inte. Nominerade har de ju varit varje år och detta året handlar det om inte mindre än titeln, Best world stage performance!! Th fansen har ju aldrig svikit TH så jag tror inte att dom gör det detta året heller! Och för att citera Bill Kaulitz himself, ‎''We love our fans because they are the loudest of all and do such crazy things. They always support us, no matter what has happened, and a lot has happened.'' Vi är väldigt duktiga!

Så ikväll blir det till att bänka sig framför TV med datorn, naturkunskapsböckerna & svartvinbärssaft, HÄR SKA DET HEJAS!


Beauty & the beast

Mamma och jag var nyss ute med hundarna. Vi gick en runda om konsum så att vi kunde handla hem något. Med oss hem fick vi en del, men framför allt fick jag med mig hem en Ben & Jerry Strawberry cheesecake & marabou. Jag har planerat in en filmkväll med mig själv, och filmen som jag ska se är inte mindre än Skönheten och Odjuret, min favoritfilm ♥


H.P BAXXTER

Alltså jag har alltid tyckt att äldre kändisar sett såååååå bra ut. Men nu när man kommer till H.P Baxxter, sångaren i Sccoter, har jag då gått för långt ?! Jag har kanske slått till huvudet i något eller så är han bara så jävla snygg? Han hade jag defenetivt kunnat tänka mig som min framtida man, trots att han är 44 år fyllda! + att när han sjunger på tyska så bara dör man inombords?



Scooter - stuck on replay


Scooter - Nessaja


Scooter - Jumping all over the world


Mår så sjukligt dåligt...

Jag funderar starkt på att bli vegetarian igen.. Jag satt nyss och åt hamburgare med mamma.. Det ploppade upp tankar om just köttbiten som jag åt, vad den hade gått igenom, hur djuret hade blivit behandlat innan den blev nermald till köttet som jag åt. Jättemycket hemska saker åkte igenom min hjärna och jag blev rent ut sagt äcklad. Kände även en broskbit i köttet och fyfan, det var den hemskaste känslan jag har känt, jag fick klökningar.

Jag tycker det är synd om djuren som har en tidsbegränsning på sig att leva. Visst, det kanske är deras "öde" eller deras "väg" enligt människorna. Men jag tycker det är så hemskt och otroligt fel. Blir bara äcklad över att tänka att en bit av ett djur ligger på tallriken framför mig. Och att jag ens överväger att stoppa in det i munnen, tugga och svälja det. Det är det som gör mig så fruktansvärt äcklad och det är anledningarna till att jag överväger att bli vegetarian igen. + att man ska väl inte behöva må såhär dåligt efter att man ätit kött egentligen som jag gör just nu? Då har det väl ändå gått för långt, för mig själv.



Nightmare

Någät av de värsta jag vet är att vakna upp av en mardröm. Det finns nog ingenting värre än det. Det gjorde jag idag, poff sa de och jag vaknade upp, helt kall i hela kroppen, ont i nacken och kände mig bara så rädd. Som tur hade jag Bella bus hos mig så var inte så farligt, men fortfarande så var det en mardröm, och såna hemska drömmar har jag inte drömt på mer än 10 år, varför ska dom komma tillbaka nu?

Kanske borde inhandla en drömfångare och ha ovanför sängen igen..




Krullidullhår

Tänkte att jag skulle posta resultatet, lockade ju som sagt håret innan med plattången! Det blev bra, får hoppas att det håller sig till imorgon, annars får jag göra om lite!

 


Lighting candles

Jag sitter här i min ensamhet, lyssnar på musik och ska snart börja göra korkskruvar i mitt hår med plattången. Jag har tänt mina fina ljusbringare, vet egentligen inte vad dom heter, men jag kallar det dom.



I dessa ljusbringare har jag satt ljus,
 så ja använder inte sån gojs man ska ha i botten på dom egentligen!


RSS 2.0