Cold as ice

Jag tänkte skriva.. "idag var jag uppe med tuppen!" men efter att ha tänkt lite på det uttrycket så måste det betyda att man går upp vid 04-05 på morgonen? Och det gjorde jag defenetivt inte. Var uppe vid 6:15, för att ta ut mina bebisar på en långrunda. Det var verkligen härligt, dock var det svinkallt, kändes som man hade botox i hela huvudet. <- ingen skön känsla alls, nopes!

Nu har jag ätit frukost, gjort vid mig. Så nu väntar jag bara på att klockan ska ticka lite fortare så jag kan gå mot bussen. Skolan är inte så frestande idag.. men men, what to do?

Memories never fall apart

Idag var jag ju som sagt hos min älskade mormor. Vi åt middag, grishalskotlett, kokt potatis & morötter, sås och svart vinbärs gelé, som var jättegott! Sen efter det kollade vi igenom en hel del gamla foto. Som tur hade jag min kamera med så jag kunde fota några, så här nedan kommer dom! Sen satte vi oss vid tv;n, slumrade till lite och sen var det dags för mig att gå. :c

De här bilderna är från när vi var på Rhodos, vet dock inte vilka av åren de var (-02,-03,-05?). För korten är blandade, men anyhow :D Älskar och saknar Rhodos som bara den!!


Stranden där vi badade!


Robban, Beccy, Anna, mamma & Jag (ja det är jag i badringen ;) Tänk på att detta är från 03!)


Kära broder och jag. (jag bjuder på den!)


Mami-leinen!


Beccy, mamma, Jag & Oskar (-05) Det var då ens kropp var hyffsat bra!


Beccy, jag & Oskar! (dom äter vinerbröd!)


Vi åkte ett sightseeing-tåg! Fin utsikt!

Borgen i gamla stan


Oskar & jag! ÄLSKAR KROPPEN :( damn you rosieanne..

Och nu över till ett par andra minnen!


Jag och Bella som knappt var ett år!


Bella och Frankito. SE SÅ LITEN MIN BEBIS ÄR!!!! Knappt 3 mån!


Liksom.... NUTTEGRISEN DÅ!!


Oskar och Franky som bebis. Jag dog när jag såg detta!


Granny-loo och jag<3


<3


Oskar och lilla Tito :D


Jag (nästan undernärd varning?), Oskar och Belli. Vi lirar tvspel haha


Och sen kommer det en bild på granny-lo och jag från idag :D

<3<3

You are the sunshine

Nu har jag gjort vid mig! Ska bara upp och sätta i batterierna i kameran och greppa tag om min kameraväska, sen är jag påväg till min mormor! Gud vilken tur jag hade med vädret alltså :D Soligt och fint, hoho! Bilder kommer senare på vad jag fotograferade!

Hörs sen, poss!

I will never let you down

Imorgon kommer det inte bli någon lazy-sovmorgon för mig inte.. det tillåter jag mig inte till att ha! Imorgon ska jag faktiskt spendera tid med min kamera på morgonen, ta en promenad upp till min älskade mormor. Hämta hit henne, miss her so much! Du är ljuset i mitt liv mormor. 

Så imorgon kommer jag ta nya bilder, kommer lägga upp bilder här också. Ska fotografera mig själv med min älskade mormor också. Måste ha såna bilder. Man vet aldrig vad tiden ger, just saying. Tiden flyger förbi och jag ska ta vara på tiden!


O-o-o-outer space!

Jag gillar verkligen denna parody på Lady GaGa - Poker face. Och nej, jag är ingen "hata Lady GaGa"-människa. Jag älskar verkligen hennes stil och musik. Hon är en inspiration. Men denna parodyn kunde jag verkligen inte hålla mig ifrån. Har lyssnat på den för många gånger, kan den nu! ;)


Soup in a Cup

Önskar att jag hade fått en annan smak...(dom delade ut dessa utanför entré igår). Visst, den var rätt god o.s.v, men i längden smakar den alldeles förmycket kokusmjölk. Och jag är inte förtjust i kokus.. så blir rätt äcklad ><


Dislike it alot!

Det blir inget halsband............. snacka om att jag är fett sur på't. 
"We're are unable to continue checkout because this order
contains items that cannot be requested from outside the USA."

lkdjhlrkejklhgokjrhepojhpogkpoe3, jag blir förbannad typ :c

I love Damon

Jag sitter i valet och kvalet om jag ska klicka hem detta halsbandet. Ja jag är vampire diaries nörd 
Menar.. har alltid tyckte att Damon är mer attraherande än Stefan, haha, så varför inte? Halsbandet är ju urläckert!! Där finns ett i "I love Stefan", men det ska vi INTE klicka hem hoho.

(halsbandet är hittat HÄR!)

OnlinePizza!

Jag, mamma och syster har suttit och letat efter ett ställe där man kan beställa hem mat. Vi hittade en hemsida, men dom svarade inte, så vi sket i dom. Dock har dom jättegod fish 'n chips.. men aja, dom får skylla sig själv. Vi valde Pizza expresssen. Jag älskar hemsidan OnlinePizza, dom räknar ju ner tills hemkörningen står utanför dörren! Love it!

It never ends.

Det tar aldrig slut. Man vill så gärna att alla dessa bråk ska upphöra. Att stela leende ska bli skratt. Att man ska känna sig bekväm i en situation nära dig. Man vill så gärna att det ska fungera, det är så att man tror på att det ska göra det. Men det slutar alltid med bråk, lednsa/sura miner. Vi hugger mot varandra. Du och jag är ingen bra kombination och det har vi inte varit på länge.

We lost the connection, oh dear mother.
I'm sorry, but I don't feel anymore.


Bring me the Horizon - It never ends

I'm so tierd

Idag var jag i skolan, hände inget speciellt mer än att det mest bestod av skratt. Efter skolan stack jag ner med mamma och syster till Limhamn. Vi storhandlade lite mat och annat bl. skor och smink.

Nu sitter jag i köket och håller min syster sällskap medan hon tillagar maten som vi ska ha idag. Det blir minivårrullar, jasminris, jordnötssås/sweet chili sås. Gotte =D

Sen efter det ska jag göra lite läxor så jag kommer ikapp, sen blir det sängen vid 21.30-22.00.

Words come easy when they're true.

Som jag skrev innan var det lättförtjänta pengar och stolt över var jag att jag kunde hjälpa till. Skulle bara installera datorn och installera deras trådlösa nätverk. Simple!
Nu sitter jag här och lyssnar på Avenged Sevenfold - Fiction. Sen jag hörde den för första gången så tappade jag hakan. Det är verkligen den bästa låten jag hört ifrån dom hittils. (och jag har inte hört många låtar kan jag säga er..)

Idag på bussen så hörde jag ett fint intro och två bekanta röster som sammastrålade i en fin låt.

Jag kan ärligt talat inte beskriva min lycka över att Robbie och Gary har återförenats som vänner. Det är verkligen ett under.. efter 11 år. Om dom inte hade fått för sig att sätta sig ner och prata ut vad som hände 90 talet, så hade Take That aldrig kommit tillbaka och då hade jag inte haft något spännande att räkna ner till :C But now i do. Love you!




Rob är inte riktigt klok alltså<3

Give me half as much but twice as fast today

Take That – Happy Now (ny låt från deras senaste album Progress)
I haven't scratched the surface of my desire
In the world of dreams, I'm a frequent flyer
Super heavy elements, Embrace me
Super heavy elements


Skolan idag gick bra. Jag slutade kl.13.00 och kom nyss hem. Vid kl.16.00 ska jag upp till min morbror och hans fästmö och installera en dator + modem (<-i think). Så där kommer jag tjäna en slant. Och sen tjänade jag en peng av min bror då jag åkte ner till honom mitt i natten för att lämna alvedon. Jag vet att man inte ska ta betalt av sina syskon, men han erbjöd sig, och jag är inte den som är den =) Det ör bara tacka och ta emot pengarna ^^ Lättförtjänta pengar det ja.
Apropå pengar, jag håller på att skriva ett CV som jag i veckan ska dela ut till butiker o.s.v. Hoppas jag får napp. För jag behöver verkligen ett extrajobb bredvid skolan. Studiebidraget är ju inte att hurra för, fastän det snart kommer höjas. Känner att jag behöver pengar så jag kan börja unna mig saker och ting här i världen. Studiemedlet räcker då inte långt.
Wow vilket roooooooliiiiigt inlägg jag postade då. Om ett ämnet jag verkligen inte gillar: pengar. Men någon gång måste man ta upp ämnet och diskutera det så varför inte idag?
Nu ska jag gå och göra vid mig så jag är redo att sticka (och så att jag kan få lite sparetime/ vilar tid. I'm gonna need it BIG time).
Pussen!

___It's alive with the beating of young hearts___

http://open.spotify.com/track/6vuuSSmkcm5X51JCTFC3GG

Bryan Adams - Here I am
_____________________________
Här nedan är något som jag verkligen vill beställa. Och det är nu, nu NU! Jag får dock vänta och se om jag har råd. Mycket som står på schemat och när man har en avbetalning (till mormor) p.g.a datorn man just nu sitter framför, så får man helt enkelt bita ihop och le! Men jag ska skaffa mig ett extrajobb, måste ner i veckan och se ifall jag hittar något! Nu är det verkligen behövligt!

Iallafall, dessa kläderna hittade jag på hemsidan forever21.com. Dom har översnygga kläder, skor och smycken. Så klicka er in där och checka in deras sortiment, ni hittar säkerigen något som ni fastnar för!


På tröjan står det:
CREATE
Your life is waiting
DREAMS
Make them come true
BE
Who you are
YOU
Can make a difference

Can you hear my screams from within?

Bilder som jag tog inatt vid 01:30 tiden. Nu bär det av mot sängen och det härliga duntäcket. Nighty!

All Star Converse - pink

Jag har glömt att blogga om mina finfina skor som jag fick utav min underbart kära bror. Han och hans sambo Jandy var i Miami och som tack för att jag passade deras lägenhet så fick jag dessa =D



You are the best I know

Kände mig tvungen att ladda upp en rörlig bild på th..
bara för att bevisa att jag lever och att dom är bäst. ♥

(det är meningen att den ska röra sig, men för mig gör den inte de..
Gör den det för er?..)

Oh god I missed the rain

Som titeln säger det så har jag saknat regnet så otroligt mycket. Nu när jag tog ut hundarna så stod jag där, och kollade upp mot himlen. Det var så underbart att känna dropparna drinna ner längs kinderna. Och det var inte alls kallt ute heller för den delen, thank you very much, jag kunde stå ute längre än vad jag brukar göra.

Nu sitter jag och ska förbereda mig för att påbörja att skriva en bildanalys inom ämnet Bild och form. Om jag ska säga det själv så är det nog de mest tråkigaste ämnet som någonsin skapats på denna jord. Det är roligt att rita och skapa kreationer, men det är väldigt tråkigt att sitta inlåst på en lektion och lyssna på skit som man inte kommr använda sig av i framtiden?! Nu får jag ju dock skylla mig själv, i guess.., eftersom jag inte klarade Matte A i ettan. Egentligen är det inte mitt fel, utan mitt lärarna som satte stopp för allting. Så vi skylle det på lärarndet, min hjärna som inte vill ta in informationen när det gäller matematik.


Feelings flies away

Wiho, detta här nedanför hade jag planerat att göra färdigt idag. Bara för att jag orkar verkligen inte med uppgifter som bara ligger där och ser oskyldiga ut och vill att man ska göra klart dom. Och sen så har man inte så mycket i slutändan. DOCK så kommer jag absolut inte läsa klart A beautiful Mind och The Vampire Diaries "The Awekening & The Struggle" idag.. Men The Vampire Diaries boken ska vara klarläst nästa vecka och en bokrecension ska vara inlämnad på fredag. Så held og lykke Rosieanne.. dock tror jag faktiskt att jag kommer klara det. När det gäller böcker(/böcker från serier jag avgudar) så är det faktiskt inte så värst farligt!

Sen så har jag faktiskt en uppgift inom svenska att skriva en berättelse, den är snart färdig. Och sen har jag ett prov nästa vecka inom Samhällsekonomi. Jag måste verkligen börja plugga tiill det ikväll, annars är jag screwed!




(från överst till underst)
A beautiful Mind skriven av Sylvia Nasar
Matematikbok kurs A
The Vampire Diaries "The Awakening & The Struggle"
skriven av L.J. Smith
Typografi, bild och grafisk design




I still want to have sex with you, i still want us to grow

Jag är hopplöst kär och det är fan inte roligt längre!


Show me your toyz

Idag var jag på stan med Elise. Inhandlade tre stycken sorters nagellack. Tänkte att jag skulle måla lösnaglar och använda när skolan börjar. Dock tänker jag inte sätta igång med att trixa med dom idag.. utan det får vi antingen lördag eller söndag då jag ska limma fast dom på naglarna innan jag börjar.


Glitter, Rosa och genomskinligt.


Och igår inhandlade jag dessa söta klistermärkena för naglar som jag kanske ska sätta på. Dock inte alla, men några av de svart/vita!

Temptation, i want you

Känner mig rätt nöjd med håret och outfiten idag så jag slänger in en bild. Dock inte på outfiten, utan bara på håret mouah. + lite make-up och halva tröjan som faktiskt är ny :o

Nu sticker jag till stan för att möta upp Meckii. Poss!


A list because i'm bored as fuck

Baar för att jag har tråkigt och för att jag inte har något vettigt att uppdatera med så gör jag denna lista!

Om dig
Hur gammal är du? - 17.
Din favoritmat? - . Thai
Sport? - Gym?.
Två av dina favoritlåtar? - Det finns för många.
Hur lång är du? - 170 har jag för mig.
Vilken klass & skola går du i? - B2B Bryggeriets Gymnasium.

Vänner
Din bästa vän? - Jag har flera stycken.
Din allra bästavän? - Min syster.
Du gillar kompisar som? - Är sig själva.
En vän som alltid ställer upp för dig? - Finns nog många.
En vän du alltid har roligt med? - Finns många.
En vän du saknar för mycket? - Nicole.
En vän du haft förut som du saknar nu? - Finns inga..
En vän som har berättat hemligheter för dig, som du inte sagt till någon annan? - Alla. För aldrig vidare hemligheter som någon delat med sig av till mig.

Familj
Vem gillar du bäst? - Ingen. Gillar alla lika mycket.
Hur många är ni i familjen? - Närmsta familjen? 8 st.
Ställer din familj alltid upp för dig? - Så gott som de kan, tror jag.
Kan du lita på din familj? - Think so.
Kommer du alltid att älska din familj? - Förhoppninsvis.

Antingen eller
Alkohol eller cigaretter? - Alkohol.
Blått eller rött? - Blått.
Upptagen eller singel? - Upptagen
Fotboll eller handboll? - Fotboll.
Festa eller vara hemma och mysa? - Vara hemma och mysa.
Vatten eller mjölk? - Mjölk.
Musik eller tyst? - Musik.
Film eller tv? - Film.
Bdb eller facebook? - Facebook.

Killar/Tjejer
Har du kille/tjej? - Nej.
Vill du ha pojkvän/flickvän? - Ja.
Är du kär? - Ja.
Hur gammal är personen isåfall? - 19.
Om du inte har någon pojk/flickvän, kommer du nånsin ta steget? - Ja det kommer jag defenetivt göra.

Musik
Rihanna? - Ja
Justin Timberlake? - Ja
Techno/remixer? - Vissa är helt okej
Justin Bieber? - Ja
Chris Brown? - Ja
Jay-Z? - Iband
Jason Derulo? - Ibland
Eminem? - Ja
MGMT? - Ibland
Greenday? - Ibland
Paramore? - Ja
Basshunter? - Nej.
Markoolio? - Nej.
Björn Rosenström? - Har väl hänt
Amanda Jensen? - Ibland
Pink - Ja
Flipsyde - Ibland
Black Eyed Peas - Ibland
Carola - Aldrig i hela mitt liv.

Ja eller nej?
Grekland? Ja.
Thailand? Ja.
Sverige? NEJ.
Finland? Nej.
Norge? Nej.
Danmark? Ja.
Tyskland? Ja.
England? Big YES
Ryssland? Nej.
New york? Ja.
Los Angeles? Ja.
Florida? Ja.
Frankrike? Ja.
Turkiet? Ja
Portugal? Nej.
Spanien? Ja 

Skulle du..
Vilja hoppa bungyjump? - Ja
Vilja simma med delfiner? - Ja.
Vilja simma med hajar? - Nej.
Vilja träffa Joe Jonas? - Ja.
Vilja träffa Jordan Price? - Ja
Vilja gå på high school? - Ja
Kunna göra inbrott hos någon? - Nej
Kunna snatta? - Nej.
Kunna såra någon så hårt att den aldrig mera pratar med dig? - Nej
Kunna ta någons pojk/flickvän? - Nej.
Prata illa om din familj? - Händer
Kunna vara en vecka utan att duscha? - Nej.
Kunna vara en vecka utan din dator? - Ja.
Kunna vara en månad utan tv? - Ja
Kunna vara en månad alldeles själv och inte träffa några vänner? - Nej

Har du..

Rökt? - Provat på.
Druckit alkohol? - Ja.
Legat med någon? - Too private to be written down 
Vart på fest? - Ja.
Blivit full? - Ja.
Gjort något som du verkligen ångrar? - Kanske.
Några märkeskläder? - Nej.
En tröja som kostar över 2000? - Verkligen inte.
Ett par byxor som kostar över 2000? - Nej.
Nånsin stulit något? - Säkerligen
Hånglat? - Ja.
Sagt till någon att du älskar den och verkligen menat det? - Tyvärr
Vunnit mycket pengar nån gång? - Nej.

Om du är tjej, svara på det här.
Långa/korta killar? - Långa.
Är det viktigt att killen är snygg? - Bara ett plus. 
Kan man va bästavän med en kille? - Klart.
Har du en killkompis som du alltid blir glad av att träffa? - Ja.
En kille (som man kan vara ihop med), ska?: - Vara den som han är och älska mig för den jag är.

Om du är tjej, Zac Efron eller Chase Crawford? - Zac.
Om du är kille, Carmen Electra eller Pamela Anderson? - Båda.

Face down with the sickness

Vill börja med att säga gott nytt år på er! hoppas ni firade det tillsammans med nära som betyder, i know i did!

Sen vill jag säga att det inte är roligt att blogga.. iallafall inte på blogg.se längre. Jag vet inte varför.. känner inte sugen helt enkelt? Så jag funderar starkt på att hoppa över helt och håller till nattsttad.. hmf.. tough decision actually. Men men, det löser sig i sinom tid.

Imorgon sticker jag till min brors lägenhet och stannar där i hela 2 veckor! Så vill ni träffas, så ta chansen nu, för nu har jag chansen att gå till stan. (vilket jag verkligen kommer göra.. nära till allt woho!)

Hm.. vad kan man mer uppdatera om.. jo! Detta året, har min syster och jag beslutat att det ska bli ett mycket mer sundare år än det som gick. Alltså.. försöka äta rätt, så gott som de går. Inte äta godis när som, såååå... nästa år, vid denna tiden kanske vi får en snygg hel look på mig, där jag förhoppningsvis har gått ner lite i vikt (eller som jag hoppas.. MYCKET). Känns verkligen rätt på något sätt. Jag SKA bli smalare, där med basta.


RSS 2.0