Confession

Idag har varit en sån "göra-absolut-ingenting-dagen" och jag måste erkänna, jag tror attt jag lyckades. Jag har inte gjort något på hela dagen förutom att sitta vid datorn och spelat. Förstår ni vilket liv jag kommer ha den kommande veckan om denna dagen såg ut såhär? Mm Juste.

Fast ikväll var jag duktig, påbörjade att skriva på en berättelse. Dock kommer jag bara publicera den när de 5 första kapitelena är klara och jag har nyss börjat på mitt andra. Vill kunna pausa lite och inte ligga i så mycket i skrivandet. Jag har faktiskt saknat att skriva, det är en bekännelse!


Shouting love at the world

Jag måste fangirla lite idag innan jag blir allt för trött. Jag sitter här och lyssnar på take that - the flood, som är en nysläppt singel från dom. Och jag kan inte mer än att le och klappa händerna när jag hör den, för den är så bra. Och sen bara tanken av att jag ska få höra den live i Juli nästa år, gör ju det hela bara värre! :D


Minuterna flyger förbi

Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om att minuterna går såhär långsamt som dom gör just nu. Tittade på klockan för någon minut sen (känns det som) och då var hon bara 19:23.. och just nu är klockan 19:56, det är inte klokt vad tiden går fort när man ingenting alls gör ändå.

Det blåser och är väldigt kallt ute, det är nästan så det är hemskt tycker jag. Visst, jag vill ha vinter och framförallt snö, men det kunde ju slutat blåsa så förfärligt, man fryser ju till is bara man sticker ut fingret genom fönterspringan och det tycker jag inte är riktigt okey.

(Kände även för att köra på en översättning av google.translate.com.. ändrade dock meningarna eftersom den inte ger ut korrekt översättning..? Det stör jag mig på lite.)


Woahh
Nej vi kommer inte slösa ännu ett ögonblick i denna stad
Woaah
Vi kommer inte tillbaka, världen ropar
Woaah
Lämnar det förflutna i det förflutna, kommer hitta framtiden
Elände villa ha sällskap
Aja, hejdå
Du kommer sakna mig när jag är borta

Simple Plan - when i'm gone

AVLIDER


Ville bara meddela att jag sitter och hyperventilerar, ler brett och skrattar.
Den 16 Juli blir det till att åka över till Danmark och se dessa grabbarna.
TACK underbasrt älskade pojkar för att ni kommer göra min dag då!


Beating like a hammer

Metric - Help, I'm Alive


I tremble
They gonna eat me alive
If I stumble
They gonna eat me alive
Can you hear my heart
Beating like a hammer
Beating like a hammer


Denna låten har gått på repeat på min spotify sen igårkväll. Jag har fastnar för lyricen och låten, den fastnar på hjärnan.. gick och nynnande på den idag på praktiken, alla bara "whata..?" - nej men, ändå på ett sätt är den underbar att nynna på och sjunga med på då och då, men ibland kan den verkligen vara en pain in the ass.


Let us die young or let us live forever

So many adventures couldn't happen today
So many songs that we forgot to play
So many dreams swinging out of the blue
We let them come true
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever, forever?


Youth group - forever young

Your spirit's bleeding

Cinema Bizarre - Blasphemy









MINA FINA SKOR

Jupp, ni läste minsann rätt! Jag har fått skor.



You caught me

open and i keep bleeding love.
moi.

Off i go

Nu ska jag sticka till min underbart betydelsefulla mormor och äta mat! :D
Såhär såg jag ut idag med håret + smink. Kläderna är inte valda ännu.


Right now

Jag och min älskade mini-bebis just nu!




paket

Fick paket ifrån Frida idag, woho säger jag bara =D



- due eyeshadow (golden eye)
- bronzing powder (02 medium)
-
candy lipgloss (bubbly pink)
-
concealer (01 light)
-
super black eye pencil (black 001)

Har inte bloggat alls idag eftersom jag var hos mormor till 18.00 och sen har jag suttit med sara inuti min dator, hon höll på med the sims, fixa och dona, och sen har jag suttit här nu ifrån 22.00 till 23.00 och spelat lite. Nu beger jag mig till sängen, jag är dödatrött, åhåh sängen, NIGHTY!

USCH USCH..

Usch, jag hatar verkligen smaken av slemlösande, det är så vidrigt.. Men måste man ta det så måste man väl de.




NEW DRESS by h&m

Tack kära broder & Jandy för klänningen som jag fick idag, den var verkligen otroligt snygg!




Och jag vet, jag är bäst på att rita i paint ;)

kitty bag

Idag fick jag hem min efterlängtade Hello Kitty bag,
snacka om att jag är överlycklig!





Imogen Heap



Imogen Heap kommer till Malmö och jag sprudlar av lycka. Dock bara över att hon faktiskt kommer till Malmö.. inte självaste konserten.. eftersom jag inte har några pengar, så jag kan inte beställa biljett, vilket suger!!Men jag ska försöka samla ihop till en biljett, men det är brådis, hon kommer den 14 november. Här kommer låtarna från hennes senaste album som heter Ellipse, tycker ni borde lyssna igenom dom ;) 

Imogen heap - First train home

Imogen heap - Wait it out


Imogen heap - Earth


Imogen heap - Little bird


Imogen heap - Swoon


Imogen heap - Tidal


Imogen heap - Between sheets


Imogen heap - 2-1


Imogen heap - Bad body double


Imogen heap - Aha!


Imogen heap - The fire


Imogen heap - Canvas


Imogen heap - Half life


Ni har säkert hört hennes andras hits som "
speeding cars" och "hide and seek" som båda spelas i serien O.C.

breakfast tea


We adore tea-time, especially English tea, love love love




Kommer ni ihåg denna låten?

yesterday




Dagens vill ha!

@ H&M

TEA TIME 茶

Ja jag sitter här i min ensamhet med en eländig hals som total strejkar från att kännas som innan. Det riktigt skaver i halsen och det känns som att jag kvävs, som att ett litet filter lägger sig på luftstruken och täpper igen... Dricker te nu men gjorde ett big mistake.. hälde i honung och jag har aldrig smakat det innan.. det blev en äcklig smak, jag ska defenetivt hålla mig till mitt socker i framtiden!

Nej men för att vara ärligt så tar min hals mest död på mig på kvällarna, av någon konstig anledning. Vet inte vad jag har gjort den för att den ska få för sig att förstöra min fina kvällar >__<



addicted

Big bang - 声をきかせて

Min syster klippte luggen på mig ikväll.. den blev dock sne.. mamma försökte fixa till den men hon kan inte se så bra när det är mörkt.. hon vill verkligen ha dagsljus för att klippa ett par strå. Iallafall.. fick ge upp och tänka "vi fixar det imorgon.. " men gav jag upp? Nej jag gick och störde mig som satan på de och till slut hjälpte min syster mig igen, fast vi klippte inte.. utan jag lade luggen på sidan.. och de var snyggt, så nu behåller jag de =D




Nighty!

HAPPY BIRTHDAY

Idag fyller Corfitz år ! Happy birthday to you! Basisten i The dreams. Tänkte därför lägga upp denna låten, The Dreams - revolt, awesome låt, awesome band och de bästa är att dom är danska, lovely. 



Corfitz står till vänster om Hans-Edward, som står i mitten! ;) Även han som visas innan ni ens klickat på playknappen för att starta, myes, han på stillbilden ;)

Youre hot then youre cold...

,, Youre hot then your cold.. youre yes then youre no.. youre in then youre out, youre up then youre down..''

Fy faderullan vad jag nästan kallsvettas.. det är hemskt! Blev hemma idag.. frossan har gått över till värmeslag.. min lilla bebis vill ha värme av mig, men om man ligger nära mig förlänge får jag ont och blir äckligt varm, gud.. give me a sign or something. 

Men jag kan inte ligga här i sängen och tycka synd om mig själv, jag ska faktiskt ta tag i mitt rum, städa, ändra om lite o.s.v, får även ett nytt skrivbord, som jag ska måla svart någongång.. awesome.

Btw.. tror att jag ska beställa ett par bruna linser.. hade jag passat i de tro? Maybe baby.

I feel like Satan.. god damn it's hot in here.

bild från förra veckan

Hold up the light for me

Tänkte vara lite kreativ, så jag vände bilden, lade till shadow bakom den.. Varför den är upp och ner? Jo det är bara för att då gör jag tummen ner (på ett riktigt knasigt sätt, but still..) och det passar så perfekt i detta tillfälle, för jag tror att jag håller på att bli sjuk.. :( Bilden är några dagar gammal, men fortfarande färsk. (y)
Texten som finns i min banner, kommer ifrån denna låten med Take That, Hold up the light. Så tänkte även visa ett live performence med dom, bara för att dom är otroliga. JA TACK, GE MIG EN BILJETT TILL DERAS NÄSTA TURNÉ 2011, KVITTAR VILKEN STAD!

...

My friends say I'm a fool to think
that you're the one for me
I guess I'm just a sucker for love

COLOUR: BLACK

Jag sitter och har ångest typ.. jag vill inte ut i arbetslivet om mindre än 2 år. Jag vill isåfall direkt till England och börja på college.. allt för att få mer tid för att förbereda mig på att knuffas ut i arbetslivet.. T_T Aja nog om det, går inte bättre ifall man sitter här och klagar..

Färgade håret idag, blev snyggt. 





Ich bin nicht ich


RSS 2.0