(Prague) Off I go

Jag sitter här och har precis målat naglarna.. om några timmar ska jag upp för att göra vid mig inför resan. Åker ju som sagt till Prag imorgon bitti ^^ Jag kommer hålla er lite uppdaterade, kommer vara inloggad på msn då och då. Men eftersom jag anser att detta är min semester så håller jag endast kontakten med vissa XD Nu ska jag nanna.. skriver när jag anländer till hotellet imorgon. Nighty! :*

Crash

Avril Lavigne - my happy ending

Shopping!

Idag var jag och shoppade med min syster. Mötte även upp med min bror och hans sambo! Fick ett par skor utav honom som är ööööööööööööver smarriga! *-* Jag tror att jag avlider si sådär jag jag snear mot dom... gosh, liebe! Eller vad tycker ni? 





Och denna klänningen och dessa byxorna köpte jag på H&M :)

En andra chans? Glöm det!

Jag hade övertalat mig själv om att ge dig en andra chans. För att se om det verkligen fanns något.. För varje gång jag hörde The Script - man who can't be moved, eller Sanna Nielsen - im in love, så tänkte jag faktiskt på dig. Konstigt nog fick jag pirr i magen och jag vet inte.. jag ville verkligen ge det en ny chans.

När vi pratade vid msn i förgår, så var jag excited över att du bjöd hem mig till dina föräldrar för middag. Men du avbokade lika fort för att ni skulle prata arv o.s.v. Jag tänkte inte mer på det, jag tyckte att det var sött och ja..jag accepterade det iallafall. SEN... går man in på facebook och ser inlägget..


Så om du verkligen tror att jag kommer överväga att ge dig en andra chans igen så kan du verkligen glömma det.. för detta gjorde mig bara såå fucking besviken så det är fan inte sant.

True.

Jag har typ ingenting att skriva, så det får komma lite citat då och då tycker jag.

There's no real love in you

Varför är det alltid så att det man, tydligen, inte kan få, är det man suktar efter mest?

Can you hear my screams from within?


Rätt sjukt hur ens mående kan ändras så snabbt?..

Igår till ex. satt jag vid datorn och fixade med ett arbete. Kände av lite halsont, men jag tänkte såklart inte mer på det. Utan jag halsade kaffekopp efter kaffekopp.. sen tog jag en kopp te. Smidigt. Anyhow, så satt jag uppe till rätt sent inatt, endast för att komma igång med arbetet.. det blev aldrig färdig, men ändå.. så imorse kände jag inte mig alls kry, men jag tvingade mig själv till skolan, jag vet...ovanligt..?, endast för att jag hade ett prov som jag inte kunde ligga back med då jag har två prov som jag ska göra. Under dagens gång blev jag sämre och sämre, mådde så äckligt och pissigt dåligt de senaste timmarna. Men jag tvingade mig själv att klara mig igenom dagen.. Gick från 09.00- (fast jag kom försent en halvtimme så..) 16.00. <- pain in the fucking ass kan jag säga er. Men jag är lite stolt över att jag klarade det.

Nåja, när jag kom hem hade mamma gjort mat.. spyr lite nätt när jag tänker på det. Mår illa, så hey, what do you expect..? Och ja, mådde inte bättre utav att ha ätit, så jag har inte ätit sen dess. Endast druckit vatten och ja, det tänker jag hålla mig till. OM jag inte pallrar mig till konsum imorgon för att inhandla jordgubbsfil eller något<3

Juste.. inte ens MER apelsin var gott idag.. Då är det minsann något som verkligen inte stämmer med Rosanna kan jag säga er... MER apelsin, det ska inte vara någon annan smak, är min absoluta favorit och jag kan dricka såååå många flaskor utav just den drycken, liebe! (L)



Färga håret?

Jag har länge gått och funderat på om jag ska bli blond.. jag är inte enig med min bror, då han tycker att jag ska förbli mörkhårig. Men jag är så trött på detta mörka eländet.. så när jag är hos min bror och klipper mig ska jag minsann lägga förslaget att jag ska färga håret och jag kommer då även be han om råd på hur jag ska göra. Jag har endast haft blondt en gång innan, och det var när jag hade min dåliga period i livet, och bad hair day, alltid! Så.. nu ska jag minsann göra detta och bli fin i håret det med.

Jag har alltså velat ha blondt länge, och denna färgen här nedan är såååå fin. Så jag ska försöka satsa på det. Wish me good luck! Hoppas det inte blir failat bara!




(and yes indeed, it's Caroline from Vampire Diaries, ADDICTED!!)

Killar...

Det jag tänkte dra upp i detta inlägget var faktiskt något som hände nyss.. vilket gjorde mig en aning besviken. Men aja, here we go.

Det var så att jag gick ut med en kille för mer än ett år sedan.. vi träffades till och med för någon månad sedan. Men jag kände ingenting för honom och glr det fortfarande inte.. då jag träffar en ny kille (..som inte verkar vara intresserad.. men aja det är en annan historia..), men that's not the point. The point is att denna kille som varit efter mig som en tok, som gillat mig tydligen..? Han skrev för några dagar sedan, då han hade varit ute och festat, att han letade efter en tjej som han hade fotast med.. han tyckte hon var trevlig o.s.v.. jag blev glad för hans skull, verkligen! Han ville verkligen få tag på henne och jag tänkte "Äntligen har han hittat någon som han verkar gilla supeermycket", men sen nu, för någon minut sedan, skrev han på msn till mig, "Hej, synd att du inte är vid datorn.. men tycker att vi ska träffas snart. Hoppas du tycker detsamma. Puss och kram på dig prinsessan" - what the HECK is that? Jag menar.. är du intresserad eller inte? Nu skriver jag inte detta för att jag är intresserad utav killen, utan jag blir bara förvirrad. Jag vet att alla killar inte är såhär, på detta viset, men en del är bara så fucked up så det finns inte. Och nej, nu kallade jag inte dig fucked up, R, om du ens läser min blogg, what so ever. Men jag blir bara förvirrad när killar gör såhär?... Are you in or are you out? Hur vill killen ha det? OM jag hade varit intresserad utav honom och han hade gjort på detta viset hade jag bett killen fara och flyga. Men eftersom jag inte är det, och jag tycker att jag ger honom otroligt starka vibbar på att jag inte är det.., så tycker jag att han borde taggat ner för längesedan? - Åh, me and my guy problemos.. You CAN live without them typ..



Du lovade

Du lovade, så jävla dyrt och heligt. att du hade slutat. Du lovade. Med ord. Vi hade det bra, för en gångs skull. Vi hade det bra. Varför förstör du det? Varför? Förstår du inte att vi inte komma klara oss igenom detta? Varken med hyra, mat eller något. Du lovade och jag var så jävla dum nog att tro på dig. Nu sitter jag här, känner mig fruktansvärt dum. Men jag har lärt mig, dig går det inte att lita på.

All i ever wanted

Dagen idag började inte bra. Mådde sjukligt äckligt och magvärken var inte nådig! Men jag pallrade mig upp och tog en alvedon, duschade och gjorde vid mig. Tog bussen till skolan och gick som vanligt. Efter det stack jag och Sara till Entré och gick där i fyra timmar ungefär. Sen när jag kom hem, så var min bror här med sin Sambo. Jag fick ett par ursnygga skor, lägger upp bilder imorgon, sen fem pallesjalar av min bror! Jag var ganska stressad så jag stressade runt som en höna, letade efter gymkläder och stack iväg till min syster. Halvvägs ringer min syster och säger att vi inte kan gymma.. så vi sket i det, så vi solade istället. Det var härligt! Ska sola imorgon igen, wie. 

Nu håller jag på att lägga in bilder ifrån en miniphotoshoot som jag tog på hello kittyx2 och ett hjärta, som ni får se imorgon, för jag orkar inte spara dom i annat format o.s.v.

I can't get you out of my head boy.

Så jävla trött på att människor lämnar uta...

Så jävla trött på att människor lämnar utan anledningar..OCH om dom har det så kan dom väl förfan berätta det för mig innan så att jag inte står där som ett jävla fucking frågetecken sen?? Vill ni ut ur mitt liv kan ni fan bli borta också. Be gone. Orkar inte känna mig nere för att människor inte kan bete sig som mogna och säga varför..


Every step I'm taking

Alltså ofta jag är fast med denna äckliga hemtentan om litteraturhistoria. Jag sitter och håller på att skriva om renässansen, men det går inte så värst bra. Hade behövt extrahjälp eller något i den stilen, men nopes, nu ska vi klara detta Rosieanne..

Förresten så har jag beställt Miles to go, en bok av Miley Cyrus. Den verkar jättebra och ja.. jag måste läsa den minsann. Sen måste jag tillägga att Miley Cyrus är den vackraste i hela världen!


(bild ur filmen The last song)

Vulnerable

Åh det är härligt väder utomhus! Jag dör lite inombords av det. Det är så härligt!! Jag sitter i utbygget där solen står på för fullt och halvsolar (genom fönstrerna) och skriver på min hemtenta. Sitter också och lyssnar på Secondhand Serenade. Han är en man MAN SKA AVGUDA. Man kan liksom inte gå runt hans musik, man går igenom den. Eller jag gör det iallafall. Hans musik, tonerna, det han sjunger, jag känner igen mig i det. Knittar vilken låt man lyssnar på med honom, jag känner igen mig, i hans texter. 

Efter att jag har gjort hemtentan och pluggat lite på samhällskunskapen ska jag gå och hälsa på morfar med min kamera. Behöver komma ut och + det fina vädret vill jag ut i. Morfar, jag älskar dig.♥



^ Osminkade jag, woho.

Miss us!

Emme, Meckii och jag!

vi köade för att vi skulle se cinema bizarre!<3

Klauritz och jag, åhåh saknar tompants<3

Meckii och jag<3

HAHAHAHAHAAHHA MINI-ME. Typ 3 år sedan...

Om 132 dagar...

Om exakt 132 dagar, så står jag och min syster i Parken arena i Köpenhamn och väntar på att grabbarna ska komma på scenen. Fattar ni hur jag längtar?! Det är så obeskrivligt. Shiet, jag ska få se TAKE THAT. Thanks you mommy, very much, för att du har gett mig denna möjlighet!


Ich bin humanoid

Godmorgon solstrålar!

Jag har vaknat med värkdens bästa humör! + att det är sol ute och det gör det hela så underbart. Sen har jag fått th kick, vill på konsert, känna en klump i magen över att jag är nervös, åka till ett annat land på flera konserter (?). Alltså jag vill det så mycket! Och jag tycker verkligen att Tokio Hotel ska komma ut snart med ett nytt album eller något, bara något så dom åker ut på turné! Dom kan gärna få ha en Best of Turné, skulle verkligen inte spelat någon roll. Bara få uppleva deras musik live igen, hade bara gjort mitt liv så mycket gladare! :D

Det är bra att jag är på glatt humör, för idag ska jag göra en hemtena så den är klar, sen ska jag plugga samhälle! Positiva tankar.


Roligaste inlägget genom alla tider...

Idag har inte hänt så mycket.. åkte till skolan och satt frivilligt över 2 timmar. Är man sjuk så är man jao, nej men, jag skrev ut bilder som jag ska försöka rita av (inte kalkera!). Kanske lägger upp resultatet senare/imorgon. Men innan det ska jag plugga matte.. har mattepov imorgon, jag hata verkligen det, men jag måste göra det så jag kan gå vidare.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem igen med pizza, gottgott! Min mage vrålar verkligen efter mat nu. Låg och vilade en timme, så nu är jag redo på läxorna, woho.

Heilig sein

Idag är det exakt ett år sedan det var den dagen då jag skulle se Tokio Hotel. Kommer ihåg att jag gick upp tidigt, åt frukost, fixade mig, klädde på mig och satte mig vid datorn och bloggade för att slå sönder dötid, vilket jag lyckades med! Här hittar ni inlägget som jag skrev på morgonen, och Här hittar ni inlägget som jag skrev dagen efter då jag var som i trans. Kunde verkligen inte se bilder från konserten utan att lipa, och deras namn gav mig bara kalla kårar (lyckliga kårar). Men nu, ett år sedan, förstår jag inte hur tiden kan ha flygit förbi, bara sådär? Allt har hänt, men det finns fortfarande bara ett band, Tokio Hotel! 



Så länge ni skapar musik, så länge kommer jag leva fullt ut.

RSS 2.0