Mitt hjärta blöder

Godmorgon!
Sitter just nu och väntar på att några gubbar ska komma och stänga av vattnet i badrummet. Jag är lite nervig.. för jag måste ta bussen 08:32.. hoppas jag hinner!! haha. 
Anyhow, här kommer tradiga bilder på mig!



Fair enough

Tycker det är så otroligt roligt att sitta här i min brors lägenhet och skåda människorna som går förbi på trottoaren där nere. Alla är så olika. Långa som korta. Vissa ser verkligen för j*vliga ut och vissa ser helt enkelt perfekta. Vissa ser ut att må dåligt och vissa ser ut att leva som dom aldrig varit nere i sina egna skor. Men det är bara mina ögon som ser deras skal. Jag vet ju inte hur de mår, men de behöver inte alltid känna så som dom ser ut att göra. Alla sätter någon gång på fejk-smilet och promenerar med ett brustet hjärta. 

Människor gör allt för att dölja att dom inte mår bra. Iallafall in real life. Folk vill inte att andra ska se att dom är sårande, att dom sörjer, fullständigt lider. Man vill inte det som individ. Men på internet, då går det bra. För människor som läser ens inlägg, skådar ens ord, dom ser inte ansiktsuttrycket som man har. Dom ser inte smärtan man bär. Dom kan inte se tårarna som rinner ner för ens kinder när man mår som värst. 

Varför är det så egentligen? Varför är det lättare att öppna sig för en dagbok, internet, bloggen och inte för människor som i verkliga livet bryr sig och som kan hjälpa en direkt? Tycker det är underligt. Har frågat mig själv samma fråga om och om igen och fått känslor om att jag tynger ner bloggen för mycket med emotional stuff. Men jag kan helt enkelt inte svara på den frågan, då jag ibland sitter i samma sits som andra människor, som mår dåligt, gör. Men, det är därför jag har skapat en ny sidoblogg, eller en hemlgihetsstämplad blogg som ingen kommer ha tillträde på förutom de som har lösenordet. Så varje gång det dyker upp en emotional tid i livet, då jag känner att jag verklien behöver publicera en text för att jag vill att "internet" ska få reda på det. Söka svar. Det är då denna bloggen kommer till hands. Det är då jag publicerat på denna blogg, och länkar i denna bloggen. Dock kommer bloggen vara lösenordsskyddad så att bara nära och kära kan läsa. Fair enough? I think so! Så inga mer emotional, deppiga, jobbiga inlägg på denna bloggen! Vill inte tynga ner de läsare som jag har.



<3

Jag vet inte hur jag ska reagera egentligen. Om jag ska spela förvånad eller ledsen. Det är nog en ren mix det här. Men jag ska inte dra förhastade slutsatser förrens mina underbaringar har gjort ett uttalande. Så tills dess ska jag vara glad att dom genomförde Progress Live tour och att jag och min syster fick ta del utav den (reserv) konserten som spelades och tacka gud att jag inte fick biljett till konserten dagen efter. Då hade jag nog gått under idag kan jag lova er.


Morgonpigg

Godmorgon!

Jag sitter här och gäspar för fullt! Men jag kunde inte sova längre :S helt sjukt. 
Så därför tänkte jag ta på mig kläder och gå ner till affären och inhandla ett bröd. Nog det enda som min bror och hans sambo inte tänkt på ;) höhö. Nej men, det gör faktiskt inte, har ju pengar till det så. Sen blir det till att äta en riktigt god nutellamacka.. mummmaaa säger jag bara! Haha. Sen tänkte jag, efter att jag har ätit frukost, skriva lite på min projektidé eftersom jag inte har något annat roligt för mig nu på morgonkvisten ^^ 


Godmorgon från en trött Rosanna..




Daniel Adams-Ray & Veronica Maggio

Jag dog av lycka igår! Var med min underbara barndomsvän och såg Veronica och Daniel. Jag avled!! Älskar dom =D








Detta går bra nu!

Vet ni, för en gångs skull, kan jag faktiskt medge med glädje att jag mår underbart. Hur patetiskt det än låter, så är jag glad över att allt går i rätt riktning.
~Finns en person som bryr sig, som vill något som jag vill
~Skolan börjar snart och jag kan nästan inte bärja mig förrens jag får läxor så jag kan sitta och sysselsätta mig själv om dagarna.
~Träningen går faktiskt prima ballerina och jag har ännu inte tappat hoppet! Detta går bra nu!
Det var faktiskt minsann länge sedan jag kunde medge något såhär bra! Något som får mig glad och peppad på livet. Det känns så freakin f*cking underbart, så det går nästan inte att beskriva känslan som jag känner inom mig, i bröstet, nära hjärtat!

Nu ska jag gå och göra vid mig, ska sticka till Lorensborgs 24 fitness, för ett gympass på 1½ timme eller så, sen ska jag hem och göra vid mig igen. För sen blir det malmöfestivalen, Dead by april spelar ju ikiväll och det får man inte missa! :) Chiao!! (kommer ett inlägg senare med bilder ifrån igår då jag var på tivoli med familjen!)




Tavelramar?!

Hmhmhm..... vet inte om jag ska sticka in till stan och leta efter en megaram? Eller om man kanske ska bege sig ut till ikea.. eftersom dom har rätt så fina ramar till billigt pris? Kan ni rekomendera någon affär med megaramar.. Har nämnligen en Tokio Hotel affisch, som är min absoluta favorit, som jag vill rama in. Och den kommer sitta så fint på min vägg efter att jag har målat om rummet till vitt :D


Bilden här nedan.. kunde inte hitta en orginalbild från google..


When I look at you

Alltså mmmmmhmmmm, jag dör av hans skönhet. Kan ni inte bara spola mig tillbaka till konserten, då man blev helt till sig, varm i hela kroppen, då han blinkade till en, och sen kan jag inte bara få träffa honom och säga hur underbart vacker han är att titta på?! Hahah psyco thoughts, men jag kan inte hjälpa det! :$







Mark Owen<3

Ny kategori:

Ny katergori----> OPERATION: Gå ner i vikt!

I denna kategorin kommer jag samla alla inlägg som handlar om min träning. För min egen skull kommer jag skriva inlägg när det är träningsdags.. Jag har fått dille på det och det kanske fungerar när jag gör såhär! Och jag kommer kämpa så mycket som jag kan för att uppnå den vikten som jag vill.

Jag kommer väga mig en gång i veckan, invägning: Måndag!
På lördagar och söndagar kommer jag ha vilodagar då jag ska (försöka) träna varje dag i veckan, alltså mån-tis-ons-tors-fre! (Försöka skrev jag inom parantes för att jag ska göra allt vad jag kan för att nå mitt mål, för att komma i form och för att peppa mig själv till att träna varje dag i veckan. Undantag finns om jag blir sjuk eller något dylikt. Men annars finns det faktiskt ingen som helst ursäkt för att jag ska missa mitt träningspass den dagen! Jag ska orka. Ska verkligen göra detta för mig själv.)

Jag kommer även att börja äta nyttigare, på ett nytt sätt som är bättre för mig (så att jag vinner på det) Och det kommer givetvis visas i bloggen, i denna kategorin.



Songs by Schmoyoho

HÄR hittar ni youtube kanalen som gör remix på intervjuer o.s.v till sånger. Jag dör lite när jag ser på videosar från dom.. för dom är ju bara för roliga haha.. som tex dessa här under.. visst är dom roliga, eller är det bara jag som har dålig humor nu när jag ligger i sängen och är sjuk? 












The roommate

Såg nyss klart filmen roommate. Jag tyckte inte den var så läskig som alla andra storbloggare har beskrivit den. Den är denefitivt ett bra filmval! Speciellt om man är ute efter romantik... och vem är inte bäst på den rollen om inte självaste Cam Gigandet?! Personligen älskar jag honom som skådespelare, för han verkligen ger allt. Visar in utstrålning och sin skönhet. Man får, eller jag iallafall, uppfattningen om att han är en sådan person i verkliga livet, som hans karaktär är. Som tex. i denna filmen är han en cool kille, som spelar i ett band. Blir kär i en flicka som går på college. Han tar med henne ut på middagar, dejter, räddar henne (for mor information, see the movie hihi) och är helt enkelt underbar. I serien O.C spelade han hårdningen volchok (hetaste killen i serien enligt mig.. borde finnas en bad guy, alltså Cam, i varje O.C avsnitt...!). Men även i O.C spelar han ut sin karaktär som bara den. Även där faller han för en tjej, Marissa.. och jag tycker att dom passar som perfekt för varandra!! 

(shit.. blev en recension om Cam Gigandet istället för självaste filmen som jag såg höhö)











Heartbroken

Var på ikea idag och inhandlade två nya 10 centimeters madrassen, två påslakan, två kuddar! Och min säng är världens mysigaste!! Så nu ligger jag i min "nya" säng, under täcket och är lite heartbroken. Njuter av lugn musik, med båda pluggarna i öronen, blundar och bara tar det lugnt. Bilder kommer sen på hur rummet blev!

Ta mig i kragen

Något jag strävar efter nu är att inhandla detta! Jag dör lite inombords att det snart kan vara mitt och att jag snart kan ta mig i kragen och börja fotografera proffsigt som jag vill! Börja ta an de "jobb" som jag har blivit erbjuden.. dock är det bara familj och vänner som bett mig, men jag vill verkligen för detta är min passion och ja, gosh. 



♥♥GRATTIS ♥ MORMOR♥♥

Idag fyller min underbara mormor år!!



Motivation, vart är du?

Under hela mitt liv har jag aldrig gråtit framför mamma, utan det ska ha varit något väldigt seriöst. Och idag grät jag framför henne igen, det var flera år sedan dess. Jag har tappat suget för att träna, för jag kommer ingen vart. Jag vill inte befinna mig i denna kroppen. Vill inte tillhöra den. Jag vill bara skrota den på tippen och leta efter en annan perfekt kroppsform och leva vidare som "jag". Jag är besviken på mig själv för att jag inte finner motivationen till att ta tag i detta feta problemet. Jag hittar det inte. Och när klädsångesten kryper fram får man bara panik och vill bara gömma sig, försvinna, och aldrig komma fram igen. Jag vill vara hälsosam, gå ner i vikt, kunna ta tag i mig själv och säga, "hey, vi sticker ut och joggar, bara för att jag kan!", kunna ha motivationen till att fortsätta, till att kunna kämpa vidare och nå de mål som jag vill här i livet. "Jag kan inte!" - är en del man ska släppa taget om. Man ska försöka, och jag gör det varje dag. Varje gång, alltid. Men det fungerar inte så för mig mer.

Jag mår inte bra såhär.
Jag vill ta tag i problemet,
men motivationen räcker
inte till helt enkelt.

Christmas ala London

Ligger och kollar på resor till London. Syster och jag ska åka dit i december. Tanken var att vi skulle gå på julmarknader o.s.v och det får vi hoppas att det blir också =D Sen blir det såklart att uppleva en massa sevärdigheter som Oxford street (mycket butiker tex. Primark), Madame Tussaud, London Bridge o.s.v !







Call it what you want to call it

Känns mycket bättre nu med någrs självunnande dagar! I fredags var jag på stan med min syster, då inhandlade jag ett par överheta skor från Bianco!



Sen igår var jag på middag hos min bror och hans sambo Jandy! Där blev det en hel del drickande, men konstigt nog var jag redigt nykter när jag gick där ifrån haha.. hur går det ihop? Sen fick jag en del förklarande från en viss person då jag frågade ut honom, så känns helt okej nu faktiskt =)


Fick först ett välkomnsglas med vitt vin och jordgubbar i. Sen fylldes det glaset på efter hand som det var slut med nya jordgubbar och rosévin. Haha vet faktiskt inte hur många såna här glas som jag drack, men det var gott :D Sen den som jag håller i på bilden är Irish Coffee.. kanske inte världsgott, satt mest och smuttade på den, sen fick mamma ta över haha. (det var alldeles för mycket whisky i enligt mig)


Sen blev det en White Russian! Seriöst.. verkligen min favorit dryck nu! I den finns det mjölk, vodka och kaluha ♥!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och börja ändra om på mitt rum och göra en storstädning, får finbesök på fredag. Släktingar från Stockholm, åhh!♥

RSS 2.0