Wir stehen zusammen.

Sista inlägget för idag och för en vecka framåt, förmodligen!


Nu lägger jag ner det sista och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan bege mig.
Ni får ha det så bäst här hemma, så hörs vi så snart som jag har internet igen, pusski.

Somehow, somewhere, sometime


^ Dagens låt där uppe. Den peppar en så mycket och man blir glad utav att lyssna på den. Jag håller på att packa ner de små sista detaljerna till min resa.. dom ploppar upp en efter en i mitt huvud. 

Jag är väl snart färdig med allting.. jag längtar tills imorgon, Sthlm ♥

Nej nu ska jag sticka ner på nedervåningen, ta något att äta och sätta på mitt face! PUSS.

Baby-liito

Min lilla bebis (franky) ser så ledsen ut tycker jag ): Usch.. om det inte hade varit för att en hund måste rastas ofta, + att han är aggressiv, så hade min bebis kunnat hänga med till Stockholm en vecka, och ha semester från Bella hah. ;) Nej, tror ärligt talat att ingen av bebisarna hade klarat sig utan varandra.
Jag ska börja packa, efter att jag har tagit mig något att äta, ich bin hungrich! Öhh.. sen imorgon bär det av till mormor för övernattning och på onsdag bär det av till Stockhooooooolm.<3


Save tonight

Jag bloggar så lite som möjligt.. för att det finns nästan inget att uppdatera om. Ingenting händer, här är tråkigt hemma.. Men imorgon händer som förmodligen saker.. ska kanske åka till soffeloff och spendera lite tid med henne, har inte träffat den tjejen på evigheter, ska bli skönt att få se henne igen. Miss that girl. ♥

På onsdag slipper ni mig en hel vecka.. drar till älskade Stockholm till släkt med mormor! Kommer bli underbart med semester om jag faktiskt ska vara ärlig! Bort från allt trubbel bubbel och bara andas ! 

Min systerson!

Uppdatering? (:

Jag har inte haft orken att uppdatera bloggen på senaste p.g.a jag har varit trött, solat, gjort andra oviktiga saker. Idag städade jag äntligen rummet, ändrade om o.s.v och hittade mina rullor under sängen, dom kommer komma till användning nu under sommaren! Det har redan gått en vecka av lovet, vilket suger, eftersom tiden går för fort. Umma.. imorgon beställs sthlm biljetter till moi & mormor, vi kommer ha underbart. Vi åker den 23 och kommer hem den 30 i think :) Jag ska försöka ta med datorn och försöka blogga, om det kommer finnas internet att använda förståss! Annars får jag helt enkelt köra på det gamla heliga.. skriva dagbok dag för dag. Men men, jag ser fram emot denna resan med min älskade mormor, kommer bli härligt.

Har inget mer att uppdatera om förutom att jag är lite trött.. inte så värst mycket. Knät har blivit mycket bättre, iallafall sen sist. Men det gör ont då och då, som senast idag när jag satt och hade maraton med min syster, gosh, hon slog mig på knät! AJ?! Oj ja,, det kan man verkligen säga alltså. Där var jag förlamad i några minuter haha XD
Nej, snart kallar sängen, måste vända tillbaka dygnet eftersom jag börjar jobba om 3 veckor!! Nighty night.

Tävling BEN & JERRY'S @ pinknation.se

Jag deltar i en tävling angående att få Ben & Jerry's till läppglans.
Klicka på bilden så kommer du direkt till tävlingen och dess regler!


Uppsamling hah?

Igår slutade skolan, väldigt skönt. kommer behöva mitt sommarlov till tusen. 

Jag åkte till Colebears student, det var mysigt och väldigt trevligt. underbara släktingar fanns på plats! 

Knät åkte troligtvis ur led och på rätt plats igen på 3 sekunder?... på bussen till Anderslöv. inte världens härligaste upplevelse, men jag överlevde och väl i Anderslöv fick jag hjälp av min nuvarandra Dr. Nicole! =) Nejmen.. hon hjälpte mig. Känner inte så mycket smärta idag, bara en liten del när jag stöder, vänder mig och böjer mig ner, vilket resulterar i att jag mår bättre, i hope. 

Idag har min syster och jag haft O.C maraton.. och vi kommer fortsätta med det tills avsnitten tar slut! Idag höll vi på från 16.00 ungefär till 00.30. 

Nu ska jag snart sova.. nighty night på er!



Brännboll i Bryggeriets SKATEPARK.

Jag trodde att vi skulle köra lärarna mot eleverna.. men eftersom det var många elever så fick vi dela upp allt! Men det blev ju hur bra som helst, och mycket roligare tyckte jag haha! Vi hade brännbollen i SKATEPARKEN BRYGGERIET.. haha tänk er att springa upp för ramper och ner för odm o.s.v? Askul. Här kommer en bild för att visa vilket jobbigt pass vi hade.. iomed ramperna o.s.v. hah!
Liksom.. vi skulle skjuta bollen där kamera mannnen står och har tagit bilden.. och sen skulle vi rakt fram.. upp för den branta rampen och sen vidare upp till den vänstra rampen.. snacka om motion.. mina knän dog efter det XD När jag menar rampen, inte den HÖGA HÖGA.. den hade vi aldrig grejjat utan skateboars.. om ens de haha!

KICKA ASS!

Imorgon ska jag kicka lärarnas ASS rent ut sagt i brännboll. oh yeaah. Kom igen nu klassen haha!
Förörvigt hände inget viktigt idag som är värst att nämna.. förutom att jag har suttit och nördat Unicorn game.. här kommer direkt länken till spelet.. roligt, spela på!
http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html

Cheeks!

Min mamma gick helt plötsligt med på att jag skulle pierca cheeks,, jag beundrar henne för det! Och sen när jag var där nere så helt plötsligt sa hon.. "då när du ska göra dessa piercingarna.. så måste du köpa listerin!" Gulligt att hon ens försöker engagera sig när det gäller ett par piercingar, men men :D Thank you mommy! Det kommer bli fint. Mamsi ska med när jag gör dom, eftersom jag är under 18.. dock visste jag redan ett ställe som gjorde det ändå.. men eftersom hon gav med sig så är det väl lika bra att får hänger med, bara för att? hoho! speedad och glad.
Pussskii

Piercingar!

Jag blev helt plötsligt sugen på att ta piercingar.. gud.. smäxigt värre.
Funderar skarpt på dessa godsakerna här nedan..
bilder tagna från google

Cheeks, medusa och en vanlig labret, eftersom jag redan har en labret redan.. hoho allt blev så spännande helt plötsligt.. Vet att mamma inte komma gå med mig för att pierca mig.. men det ska de nog bli ändringar på, I THINK. Men alltså... titta på dom,, är dom inte bara för snygga eller vad?! Gosh, mamsi PLEASE?

Värmeslag

Jag dör av värmeslag.. det är riktigt varmt ute och inomhus är det ännu värre. Iallafall här på mitt rum. Hade önskat att det hade kommit kalla vindar, hade varit riktigt skönt!
Sitter här och ska precis fixa mitt hår.. funderar på att göra något sött idag.. ja. Vet dock inte varför, känner bara för det. Idag är jag och syster ensamma hemma.. kommer bli musik, skoj och middag för oss själva! Gyttigt. Kommer bilder senare, förhoppningsvis om min kamera vill som jag vill idag, haha!

God eftermiddag!

Jag sov ut idag, riktigt härligt. Som ni vet har jag haft svårt med att sova ut på senaste tiden p.g.a skolan.. men idag sov jag ända till 12 och jag kände mig utvilad! Gick ner och socialade mig med mamma och syster, sen begav de sig till min systers lägenhet.. så nu är jag ensam. Men jag har hunnit med att sova i 2h, fick lite färg. Dock fastnar den inte på foto ännu.. fixar ett foto tills ikväll! Nu ska jag springa ner och tillaga något att äta, jag är hungrig! Hörs sen!


Trevlig dag!

Idag var det kort dag i skolan.. inte ens lönt att jag åkte dit.. men jag fick iallafall motion till tusen, vilket var perfekt! Åkte hem och var hemma max 20 min, sen begav jag mig på kas igen för att träffa underbara tvillingsystern Nixie! Vi gick på stan och hade jätteskoj, underbart att träffa dig syster. Sen efter det så gick jag till kraft och mötte upp med Charlie, vi gick på sommarfest, träffade trevligt folk där och hade roligt som bara den, skrattade nästan ihjäl mig.. höhö.

APPLE IPOD NANO

Jag har funderat på att handla en sådan här.. i slutet av sommaren. Dock vet jag inte ännu.. om jag ska ha en, vilken tycker ni är snyggast? De färgerna som jag tycker om mest är gul, grön, blå kanske till och med orange. Men de andra färgerna är uteslutna.. gillar dom helt enkelt inte så värst mycket, irl.


Huvudvärk.

Jag är egentligen dum som fortfarande sitter vid datorn trots denna otroligt dumma huvudvärk. Jag lyssnar till och med på musik, hur smart är jag egentligen? inte så värst. Men jag har gjort klart sista slutuppgiften i mediakunskap, måste egentligen börja på psykologiuppgiften som ska vara klar imorgon,, men jag ska göra det på dagen istället, det får hon nöja sig med höhö.

The civilized are close yet way too far

CKY - 96 Quite Bitter Beings


Två bilder från idag fick det bli.. idag var jag hemma från skolan, mådde inte helt okey. Sov ända till 12.00 någonting och det var härligt att sova ut. Hade egentligen planerat att sola idag, men så blev det inte, gick ut en runa till Limhamn med syrran och mormor, fick nog lite färg där, får jag hoppas. Nu sitter jag och målar mina naglar illrosa, riktigt snyggt. Skriver även på ett arbete angående Lars Vilks, riktigt nice.

Need to find them!!

Det blir ett sent inlägg, bara för att jag har haft fullt upp idag med att sova, skriva klart fördjupningsarbetet, som nu är inskickat, duktig rosanna. Just nu sitter jag och letar efter en sak, det är svårt att hitta det som jag letar efter.. kan dock inte säga vad det är för något som jag ska handlar eftersom det är till en viss person som läser min blogg XD eftersom jag ska beställa dom i slutet av sommaren.. dom skickas över typ hela världen för att komma till Sverige.. så kan jag inte avslöja vem som ska få det och vad det är för något.. hade varit sorgligt. Jag har då planerat att beställa saken nu och typ se när den kommer, den kommer ju innan jul, det ska vara en julklapp till henne.. så ja!
Men men, nu ska jag snart bege mig, letar fortfarande efter en sida där jag kan beställa ifrån. finns ju inga alls?! Men men jag ska ha dom, innan jul här och hon ska ha dom innan jul, såaatteeh. Godnatt folks!

RSS 2.0