SES I VIMLET!

Ja det kanske vi gör.. ses i vimlet ikväll! Åh, jag är färdig.. peppad och taggad på alla sätt och vis. Ska bli trevligt att träffa en viss person.. saknat honom. Ikväll kör Sauri och jag all in. TOOODLEEEES! *waves*



Ett gott skratt!










Älskling ljug, gör vad du kan

Det känns som 1000 nålar
Jag går på krossat glas
Vi fann alla sätt att älska
Men ingen väg tillbaks



Nik & Jay

Alltså omg, dör lite såhär smått inombords!
21 maj<3



Baby I was born this way

Sitter och fangirlar Lady Gaga. Love her!



Till the world ends

Nu sticker jag in till stan för en fika med Sara. Har även planerat att ta med kameran, får köpa nya batterier idag på Japan Photo, sen ska jag inhandla shampoo och balsam från Smart Buy affären! Ni får ha en trevlig dag i detta härliga väder!



(Prague) Bilder

Dessa bilderna är (överedigerade och) från Prag. Det är inte alla bilder som jag tog på resan utan ett par som är utvalda för att jag hade dom till en skoluppgift. Tänkte dela med dessa med er. Kommer nog lägga upp fler bilder därifrån om jag tänker på det. Alla de andra bilderna ligger på skolans dator och på mitt minneskort. XD










(c) Rosanna Ohlsson

London calling

Om 2 månader bär det av.



A cinema

You are A cinema I could watch you forever
Action Thriller I could watch you forever
You are A cinema A Hollywood treasure
Love you Just the way you are

[Benny Benassi - Cinema]


Jag har precis gjort vid mig.. sitter och ska snart bege mig iväg med min syster till mormor. Där blir det middag med familjen.. hemmalagad pizza! Jag tänkte ta med datorn för jag vill göra en ny, snyggare design.. sååå... ja.. vet dock inte när jag tänker lägga upp den, men det händer väl någon gång i guess! Men ni får ha det så bra så hörs vi antagligen senare.


Spotify goes mad!

Det är ju inte klokt.. enligt artikeln på aftonbladet som du hittar HÄR! så ska nya "regler" träda in för er som använder spotify. Man får endast lyssna på ett track 5 gånger och högst 10 timmar på en månad. Hur crazy är inte det egentligen?? 




Någon som förstår vad dom menar med det som är inringat och understruket?... Jag fattar nada.
För jag regristrerade mig i början när spotify kom ut.. och då fick man minsann betala för att bli medlem.. så hur gör man nu?`Måste man uppdatera sig eller sitter jag i en räddningsbåt med flytväst?..

Musik

Blandad musik som ligger på toppen utav både mitt youtube och spotify account.
ps. jag sitter vid datorn vid denna tiden för att jag missar första lektionen a.k.a nationella prov. JIPPII.
Edit: Stannade hemma idag..

*nostalgi!!*


Melody Club - Boys in the girls room



Melody Club - Baby



Justin Bieber ft. Jaden Smith - Never say never



Justin Bieber - Love me



30STM - Oblivion



30STM - This is war

The truth

Vill du verkligen veta sanningen varför jag inte kom tillbaka till dig? Varför jag flydde? För att jag kände mig utnyttjad. Som att jag var någon som bara skulle förströ tiden medan du väntade på att dom andra skulle sluta vara så omogna och ta upp vänskapen med dig igen. Jag ville inte bli behandlad så. Och när jag förklarade mig på bussen, och du aldrig kom fram den dagen och bara förutspådde att jag var sur på dig.. då fick jag nog och tänkte inte ge med mig. Och hur det äcklet som du umgås med, kollar på mig, som att jag vore ett svin, det kan hon gärna få lägga av med för jag pallar inte med så förutspådde människor som inte vet vad dom håller på med. Är du inte med i fighten kan du bara hålla dig utanför liksom eller hur? Men nu slipper jag detta iallafall så ha ett bra liv och hoppas att de svinen som du umgås med kan vara dina vänner åtminstonde för 2 månader till.. annars hade det ju varit förjävligt.

Ångern tränger sig på

Om jag ska behöva göra ett val..
så väljer jag ingen av er.
För ni er inte värda platsen att finnas närmst mitt hjärta.

Allt handlar inte om det förflutna. Jag tror på en människa som har slutat missbruka spriten. Jag tror på honom. Och det handlar inte om det förflutna, handlar inte om något jävla val om att välja sida. Det ska inte finnas någon jävla "mamma" repsektive "pappa" sida. Det ska inte det. Ett barn ska inte behöva känns sig såhär klyvd som jag gör. Och när en människa som man ser som sin bästa vän, som är av ens kött och blod ska inte säga att man inte får träffa sitt eget kött och blod. 

Jag trodde att detta hade försvunnit. Att jag hade "blivit frisk" från detta. Jag trodde på mig själv. Men när ni gör såhär så orkar jag inte mer. Vill bara sjunka ner under ytan och försvinna sakta. Ångern tränger sig på

Surrender



Sitter här i min soffa på rummet och lockar mitt hår och lyssnar på my chemical romance album the black parade. Det albumet alltså (L)

Snart bär det av till pappa. Han ska ha en födelsedagsfest idag, där bl. min faster Pia kommer närvara på..Henne har man inte träffat på över 3-4 år.. Ska verkligen bli härligt att få träffa henne igen<3

Kameran är inte laddad.. så får ta bilder med mobilen trtor jag ;_;

S.O.S

Juuuuuste.. iomed att jag kände för att blogga idag, så kan jag meddela er att min räknare här vid sidan, på bloggen, säger att det är under hundra dagar kvar till Take that konserten =D Nu är det verkligen inte lång tid kvar tills jag får se de älskade pojkarna inta scenen och sjugnas sitt splitter nya album Progress. Och jag får hoppas att dom lägger till ett flertal antal låtar från deras föregående album också, bara för att (a) 

Förresten, gruppen Pet shop boys, ska vara förband till Take That. Varför har jag alltid tur med att få bra förband till de konsert som jag ska på? :) Liksom.. på TH konserten var det de danska bandet The Dreams. I'm so lucky ;)

Iallafall.. kommer ihåg när jag hade en Robbie period.. var runt 2008. Jag lyssnade ALLTID på honom. Och var helt förkrossad över att han inte varit ute på turné p.g.a hans stagefright och and anledningar.. Ville verkligen se honom.. och nu sitter jag här, har biljetter till konserten och kan inte vara excited över att se honom.. inte ännu. Den dagen kommer. Ibland får jag självklart mina tjut/pip-ljud då jag verkligen inte kan sluta le när jag hör dom. Och det får mig att inse att jag verkligen ska se dom. Livs levande. Det är en underbar känsla faktiskt! (& nej, jag går inte på konserten endast för Robbies skull, utan för hela Take Thats!)



I'm holding on

Kan ju först meddela att jag fick MVG på mitt islamprov =D I'm very happy!

Men här sitter jag. Ska snart sätta igång med sätdningen så jag blir av med den.. sen ska jag sätta mig och plugga lite sämhälle som jag har prov i på tisdag. Sen ska jag leka lite i photoshop med mina nya ps-skillz, woho. Kan ju lägga upp lite bilder senare på det, just because.

Imorgon ska jag träffa min underbara syster Niccidoo efter skolan. Det var jättelängesedan hon och jag träffades så I'm very excited about it!<3

(bjuder på en cambild som togs för nåra dagar sedan..)

Genom eld

Hamnade hos min underbaraste syster efter att ha sprungit runt på stan med henne. Nu väntar man på god middag =) Jag är vrååååålhungrig! Senare ikväll, ungefär vid tio tiden, bär det av till gymmet med syster. Det går bra nu, verkligen. Dock är jag lite stressad över hela skolsituationen.. läxor hit och dit. Min religionslärare vägrade bestämma sig för ett VG eller MVG på mitt prov :c Men vi får ju hoppas på det bästa iallafall..

Jag sitter här i systers soffa och ska snart logga in på arbetsförmedlingen.. Idag när syster och jag var där såg jag att det fanns så man kunde söka jobb utomlands.. och det visste inte jag om. Så jag ska in där och checka lite =) Sen kolla så att man kan få sig ett sommarjobb..hade ju behövts tycker jag.

Vänner. 
Jag har de bästa vännerna som existerar på denna jorden. De stöttar mig verkligen i vått och torrt. Drama finns det, men det löser vi tillsammans. Om inte, too bad. Allt händer här i världen av en anledning. Och fungerar det inte, så kanske det inte är meningen att det ska vara så helt enkelt. Och man ska inte pusha fram något, för det blir inte bra i slutändan.

Bjuder på övergamla bilder från systers dator ;) Den blonda färgen
som min syster hade på bilden ska jag ha senare när det blir aktuellt =)








(bilder ifrån min emo period hehe..min dåvarande favorit här nedan!)

I'm on the right track baby

Woh, Just nu känner jag mig trött.. MEN jag är ändå pepp inför morgondagens tvåtimmars gympass med min syster. Imorgon kommer vi äntligen igång med denna.. Möget ska BORT! 

Nu ska jag snabbt sticka ner och duscha +tvätta håret. Sen ska jag upp här igen och bänka mig framför tv;n.. för kl.22.15 börjar filmen Taken igen! Den verkar jättebra. Sen efter det ska jag packa ner saker inför imorgon och sen ska jag plugga i någon timme, har ju prov imorgon i Islam. Sen ska jag lägga mig i min efterlängtade, underbaraste säng och sova. LOVELY! Ni får sova så gott, nighty.




Let us die young


Helluuu, en uppdatering. Woah, det kan jag verkligen inte mena? Jag sitter här och lyssnar på Big Bang - let me hear your voice. Något ni verkligen borde lyssna på. ADORE.

Jag har aldrig sagt att jag är perfekt. Aldrig varit en person som kan såra andra människor.
Jag har aldrig i hela mitt liv sagt att jag är den vänligaste själen på denna jorden, aldrig.
Allt det där, och mer, är jag. Men jag är inte den enda här på jorden som är det. Vi alla är det.
Vi sårar människor. Oavsätt om det är meningen eller inte. Det bara händer. Deal with it.
Det sker missförstånd, visst gör det, det. Människor vägrar lyssna på förklaringar. Dom vägrar!
Men då säger jag bara såhär, ni ska fan ha det egentligen. Om ni tror att den andra bara
ska komma krypande och förklara sig, så kan ni drömma vidare. I won't DO IT. Det är inte
bara jag som existerar i en vänskap. Det är två individer, inte bara en endaste. Så vill
man få upp kontakten med mig igen, då får ni lyfta på röven, konfrontera mig och säga
att ni vill igen. Få upp vänskapen. Jag tar det inte via internet mer. Aldrig. För både här blir det
missförstånd. Vill ni något, ta det med mig i verkligheten. Jag är inte svår att få kontakt med.
Jag är inte svår att träffa och reda ut saker. Men då vill jag faktiskt se engagemang från den
andra sidan också, got it?

RSS 2.0