Morsdag.

Ja, idag är det då morsdag.. jag sa grattis till min mamma inatt för att inte glömma det idag. Jag har dåligt minne och + att min mamma har sagt att det är inget att fira.. och förra gången det var morsdag så blev hon sur för att jag inte nämnde morsdag ens.. så nu fick hon sitt grattis !Även min syster fick ett grattis, hon är ju mamma nu också ju!

Jag sitter i min mormors stora säng och skriver på mitt fördjupningsarbete, det går riktigt bra! Det ska senaste vara inlämnat imorgon 23.59, så jag har fortfarande tid på mig.. (y) Min syster ligger här bredvid mig och sover.. hah.. önskar att jag kunde ta en bild och ladda upp.. nej men så snäll kan jag ju inte vara haah!

Nej nu vill jag äta glasstårta.. KAN ALLA I HUSET VAKNA ELLOOOR?
PUsski

Solat färdigt!

Frankito och jag har precis kommit in ifrån att ha solat i 1½ timme! Gud, det kändes som att man var i himmelriket när man låg där ute.. härligt väder ute! Dock var jag tvungen till att gå in och göra vid mig eftersom jag ska till mormor och äta middag idag! Lasagne.. gud, ännu i himmelriket!!

Nej nu ska jag bege mig till min älskade mormor med mina bebisar!!
Pusski!

Men gud ås bra dagen började..

NOT. Vaknade upp och gick ner.. åt två mackor och tog ut hundarna i trädgården.. tror du inte att dom tar kattskit och lägger det på en av plattorna.. inte nog med det, Franky rullade sig i det! GOOSH.. äckligt. Så han var helt insmetad, trevligt! Han luktade bajs.. så det fick bli bestraffning för dom två.. VARS EN DUSCH. Haha, jag kan allt ge igen. Nu är dom rena och fina iallafall.
Om någon timme ska jag lägga mig i trädgården och soooolaaa!

TILLBAKA FRÅN ULLARED!

Idag åkte syster, My, Elena & jag till ullared. Fantastiskt ställe alltså.. dock hade vi otur med vädret vid hallansåsen, men det är de väl alltid där?! Oavsätt vilken tid på året man åker haha? Iallafall.. vi kom fram och gick där i princip hela dagen!! Gud, det var härligt och väldigt underhållande att gå och kolla på all vad de hade att erbjuda. Dock är människorna där uppe RENT UT SAGT SJUKA I HUVUDEt.. vad kostar ett "ursäkta" ? Gud.. så många som har knuffat och huffat på en.. dock hade vi tur med folkmängden.. vi var där tidigt och där fanns inte lika mycket folk som på de dagar då människor har fått löning, pooff,, då är det säkerligen mycket folk där. Iallafall...



Jag köpte bara dessa 3 sakerna, åkte med för min syster skull.. och för att det verkade roligt att åka till ullared en helt vanligt fredag bara sådär..? jupp.. !
BILLIGT BILLIGT, åk till 

BRB...

Dagens outfit.
Hörs när jag kommer hem, pusski!

Take That - patience

Just have a little patience
I'm still hurting from a love I lost
I'm feeling your frustration
that any minute all the pain will stop
just hold, me close, inside your arms tonight
don't be too hard on my emotions
'Cause I
need time
my heart is numb has no feeling
so while I'm still healing
just try and have a little patience
Just have a little patience
I'm still hurting from a love I lost
I'm feeling your frustration
that any minute all the pain will stop
just hold, me close, inside your arms tonight
don't be too hard on my emotions

'Cause I
need time
my heart is numb has no feeling
so while I'm still healing
just try and have a little patience


Never forget.

Jag tror att jag ska planera in en resa till England när jag får mina sommarjobbspengar, för att se Take that.<3 Hey dom är ett par underbara pojkar, god, love them.

..

Jag ska fan ta mig leta annat boende.

S A F <3

Salem al Fakir till Malmöfestivalen, jag är i sjunde himlen!

Gunga med barndomsvännen Axel!

Alltid när jag är med barndomsvännen Axel så resulterar det allting i mycket skrik, skratt kalla det vad ni vill.. och sen får man kramp i magen för den delen också.. på ett positivt sätt såklart. I följande videos är det väldigt höga skrik, så har inte ljudet på förhögt okej? Ni kommer bli döva i sådana fall.. så skyll er själva!

& jag bjuder väldigt mycket på mig själv i dessa videosarna. Motbjudande är vad jag kan beskriva mig själv idag. Men men, vad gör man inte ? Höhö, PUSSKI!


But I won't forget all the ones that I love

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes till I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I love
I'll take a risk, take a chance, make a change
And breakaway
Jag läste niccis bloggis inlägg nyss.. hon fick mig att tänka efter vart jag kommer befinna mig om ungefär 10 år. Tänk om jag befinner mig i England, förhoppningsvis London. Bo där, kanske träffat någon? Vem vet. På ett sätt hoppas jag verkligen att jag kommer befinna mig i England/London, för där finns så mycket jag vill uppleva, så mycket jag vill se och det tar inte en helg, knappt ett år. Det är så mycket jag vill vara med om, jag vill jobba där, bo där, ha engelskan imatat i mitt huvud, ibland vill jag bara glömma svenskan, mitt modersmål, forget it och började om som en engelsk människa. Men jag kommer alltid ha mina rötter, här i Sverige. Och i Sverige finns alla mina älskade vänner, som jag vill fortsätta hålla kontakten med oavsätt om jag bor i Grekland, Italien, Tyskland, Australien, Afrika och ja.. England. De vänner som står min närmst och såklart min familj, kommer alltid finnas i mitt sinne, mitt blod, mitt tänkande. Jag kommer aldrig glömma de oavsätt vart jag befinner mig.

När jag tänker på framtiden blir jag lite ledsen, att jag ens vill flytta utomland och flytta ifrån mina vänner. Det känns svårt, hårt, men detta är min dröm och jag måste följa drömmar som jag har. Detta är något som jag vill och något som jag tänker göra. Livet varar inte länge och det är för kort för att sitta hemma och vänta på bättre tider. Man måste lyfta på röven och göra det som man absolut vill och som man har drömt om länge men inte kunnat utföra det. Man måste, det är ett måste.

Jag tänker ofta på hur min familj kommer reagera om jag flyttar utomlands. Kommer dom glömma mig? tänka på mig jättemycket? Kommer dom klara sig? kommer vi förlora kontakten eller blir den starkare än någonsin?

Om något allvarligt händer med min familj eller mina vänner, kommer jag göra allt som finns i min makt för att åka hem. Det är ett måste. Jag måste finnas där för dom och stötta dom, som dom stöttar våran relation. Dom och jag försöker både hålla kontakten vid liv och då måste jag göra allt som finns i min makt för att finnas där för dom när dom verkligen behöver det.

Med denna texten ville jag bara berätta att jag kommer finnas här för er, älska er som vanligt. Fastän jag kanske befinner mig i ett annat land om x antal år. Ni finns alltid där och jag finns för alltid för er.

Noone could hear me scream.

Nu har jag gjort vid mig! Blev ingen skola idag eftersom jag inte mådde så prima ballerina imorse.. men nu mår jag lite bättre iallafall, så nu ska jag ut och gå med min syster, vi ska till jysk & någon lekaffär. Imorgon blir det skola iallafall! Måste jobba klart med fördjupningsarbetet idag, jag måste måste måste.. får inte ligga på latsidan!
Bilder från idagh, har dock inte lugg nu, för den är så lång! >< Och självklart tar vi bort näsan, usch, vill operara den, seriöst. TOO BIG GAAH.
Nej nu ska jag gå och hitta kläder som jag kan ha på mig idag, sen drar jag iväg med syster.
PUSSKI!

Fyföööööör.

Här sitter jag och dricker vatten, kände mig LIDE STOLT. Gick in på en hemsida ButikZ.se, hittade smink som jag hade planerat att beställa... när jag kommer till betalningssätt, vad händer då? Jo, det finns inga jag kan använda eftersom jag ikke är 18. Ibland suger det förjävligt mycket att inte vara myndig!!
Så, sadface här. Btw, är fortfarande i lägenheten!

There are no boudaries.

Vaknade upp för en timme sedan ungefär. I denna tysta lägenheten. Det var härligt att få rå om sig själv.. hade gärna velat flytta ut till eget redan nu. Inga problem för mig! Jag åt frukost framför tv:n innan och kollade på transformers på danska, haha, man måste få vara barnslig någongång! (;
Igår kollade jag på COMET 2010 hela kvällen, och självklart vann älsklingspojkarna th 'Best LIVE act'. Underbart. Ett väldigt stort GRATTIS till dom, nu får dom palldra hit sig igen för konserter! Eller iallafall europa!
Nej nu ska jag lyssna vidare på Adam Lambert älsklingen och göra vid mig, ska försöka vara hemma vid 12.00, då jag ska spendera tid med min kusin hela dagen.
Vi hörs när jag är tillbaka, då jag förhoppningsvis måste jobba på fördjupningsarbetet, gosa med katterna, jobba på bloggens design! PUSSKII.

Friday i'm inlove.

Var nyss nere och inhandlade en paket vinette glass och apelsin juice! Gottigt! Nu sitter man här och funderar på om man ska arbeta lite på fördjupningsarbetet som ska vara klart om ungefär 1 vecka och några dar. Jag börjar bli en aning nervös haha XD
ÄR i min brors lägenhet btw, mysigt mysigt. Imorgon ska man hem och spendera tid med Oskar (kusinen)!
& jag kommer byta design ofta nu eftersom jag ALDRIG blir nöjd med den som jag har för stunden hah. Stå ut med det helt enkelt =)

Min sommar hilltils!

Myes, min sommar kommer bli fullbokad av alla möjliga sorters saker!  Here's a list!
Glömde tillägga att jag ska köpa ett långobjektiv till min älsklings pentax<3 Hoho.

Girl's just want to have fun.

Gosh.. jag är helpeppad. I helgen ska jag ha Roland & Jandy's lägehwet alldeles för mig själv =D Och det kommer bli phett mys.. just me..! and two cats though. Men dom gör ingen skada, man märker knappast dom, kommer fotografera dom jättemycket höhö =D så det blir lite bilder till bloggen efter helgen dårå.
Jag är hos min beloved grandmother. :] Vi har det trevligt, skolan är chill i dill.. så därför jag är hos mormor. Jag trivs bäst här hos henne.
Jag peppar allting, funny funny. Nej men nu ska jag göra något mer vettigt, som att snurra runt på olika internet sidor.. eftersom jag inte hade tillgång till dator igår, heh! + att jag peppar att åka till huvudstaden med mormor till midsommar, kommer bli awesome as hell. Gud som jag längtar, nu är det minsann på riktigt. Måste träffa Pau<3
Hörs, PUSSKI!

Said it all, i doesn't matter!

Ny bloggheader. I dåligt skick tycker jag lite.. kanske en aning suddig o.s.v, men det fixar jag imorgon, får jag hoppas.. annars är jag väl rätt nöjd eftersom den gjorde på 3 h eller något i den stilen.
Iag var det skola.. rätt okey, nu ska jag använda ett ord för att sammanfatta dagen, som jag inte brukar använda.. och det ordet är... SOFT. Rätt härlig dag ändå, fastän man går till hela 16.40. men som sagt.. den var väldigt okey!
Nu ska jag sova, nighty folks!

Charlie's dop!

Idag var det Charlie's dop, här kommer ett fåtal bilder från idag!


Jag kunde inte hålla mig för att vara ego, blev nöjd med sminkningen o.s.v.
Mamma & Rebecca fick vara med på ett hörn.


Rebecca & lilla Charlie Axl Caspian Ohlsson!

*
Prästen, Rebecca, Jimmy, Alina, Jag, Jonas & Charlie =)


Min pappas som håller lilla Charlie. Och på bilden under är det Rebeccas kompis son, Kevin.


Öppning av presenter. Rebecca & Jimmy.


Tårtan. Jag är mästerfotografen till bilden på tårtan (a) ahah.


Nathalie & hennes käraste, Daniel & Kevin.

That's it.
Nighty på er!

Next tattoo of mine.

Aop, bilden ovan är min framtida tatuering.. kommer förhoppningsvis göra den efter sommaren, vart den ska placeras är ännu inte riktigt klart.. men jag har ett ställe som ligger på topp just nu. Men denna th logo blir det iallafall, så det så.
Visst, jag kanske förstör min kropp.. och kommer säkert få frågor ''men tänk så börjar du hata th...?'', what so ever.. livet är till för att levas och man har faktiskt inte tid att gå miste om något. Varje minut SKA räknas.
Nu ska jag sova, ha det bra. Pusski!

Jimmy överraskar ett minimalt Bieber-fan!

Underbart söt unge!


Ich glaub an dich.

ich glaub an dich
du wirst für mich immer heilig sein
ich glaub an dich
du wirst für mich immer heilig sein
und ich sterb für unsern unsterblichkeit

heilig sein



åhåhåh, myskonsert 05.05.07, diediediedie.. vill tillbaka!

Sitter här och hostar och har mig, verkligen inte roligt alls. Men vad ska man göra egentligen? Nothing.. man får försöka kurera sig så gott som det går.. hoppas att jag är något sånär frisk till Charlie's dop på söndag iallafall..

Uhhähhh, jag ändrade aldrig om på mitt rum igår.. för att det blev försent.. men idag ska jag försöka komma på en idé hur jag kan ha det på rummet faktiskt..!

Idag ska jag även be mamsi att klippa min lugg och sen ska jag även sticka ner till Willys (trots att jag är sjuk) för att inhandla hårfärg,, ikväll ska det färgas hår!

Vi höres senare, pussen!

I will make a change.. break away!

Okey, jag börjar bli sjuk. Har halsont, är täppt i näsan och börjar få magont DD: detta får inte ske nu?! ANyhow, sitter och ritar upp hur jag ska ändra om mitt rum nu ikväll i Illustator, riktigt bra program 8DD Ajaa, skulle bara meddela det typ, höres sen!

Du bist..du bist.. du bist schön! ♥

Woho, vaknade 08.30 ungefär, kan inte sova längre. Anyway, vaknade upp med min lilla prins, som har skadat tassen, eller ja, klon har lossnat så han haltar och sånt ): åhh min bebis ♥! Men han är lika glad och arg för det, så fel på honom är det ju inte heh! ;]

Jag ska just nu försöka spela the sims 2.. fungerar dock inte så värst bra, jag kommer in på spelet o.s.v, kan göra familj.. men när jag vill ut i städerna och göra hus så segar det och jag tror att det hänger sig också, jobbigt.. ska kolla ifall någon på internet har samma problem.. så att jag kan få spela någon gång D:

Sen efter det ska jag faktiskt (tro det eller ej), ändra om på mitt rum igen.. orkar inte ha det såhär.. och jag ska även iväg och inhandla häftsstift så att jag kan sätta upp mina älskade poster & lite bilder här och var på väggarna :]

Th für immer



Baby you'll be famous, chase you down until you love me..!

Nej detta är fan ikke klokt D:! 2 snygga peruker på tradera och lilla moi har beslutsångest.. och brist på pengar. Uäähh D: I'm like dying here..
Lila peruk!
Blond peruk!
Jag måste få ihop pengar på något sätt, dom perukerna är ju bara helt fantastiska och underbara så det är nästan inte alls sant D: ..!

Evolution of Dance - By Judson Laipply

Hej bloggen, vet att det var längesedan jag uppdaterade men jag har inte haft lust. Iallafall.. kom hem efter en helhelg med Becky, underbart roligt. Kommer kolla bilder på det senare på min bilddagbok, kanske lägger in några bilder ikväll eller så..
Becky och jag har lärt oss denna dansen & stampa med Leroy <- sök på youtube så kommer hans dans upp!

Nu ska jag ut i köket och börja laga mat till familjen sen ska jag hoppa in i dusche, dajligt! Vi hörs sen!

I'm watching every breath you take

charlie
Charlie Axl Caspian


I don't care, i will and there's nothing you can do to STOP me (granny&muttileinen)

Coldplay - in my place

Jag sitter här och peppar fortfarande + att jag försöker skriva på mitt fördjupningsarbete. Bella sitter i mitt knä och tittar ut igenom fönstret. Hon luktar väldigt gott, mums på min älskling. 

Öhm.. som jag nämnde i förra inlägget så peppas sidecut väldigt mycket, awesome. Måste hitta en tid efter dopet till och med.. för min mamma och mormor vill inte att jag ska se ''förjävlig'' ut på det.. får väl hålla med dom till viss del.. för klänningen som jag ska ha passar endast med jämnlångt hår.. inte med sidecut. Men efter det, då jävlar blir det att raka av ena sidan.. :D och fråga mig inte hur jag vågar.. det är menat att jag ska göra det.. därför vågar jag och jag tycker att det känns rätt.
Sen nästa helg (förhoppningsvis) blir det att pierca spiderbite, monroe och kanske i ögonbrynet, är inte helt säker, men det blir väl dom tre får jag hoppas. Gud så awesome!
Nu ska jag fortsätta med mitt fördjupningsarbete, kanske till och med hämta kaffe med mjölk & socker, GOTTIGT.
Pusski!

Saturdaynight-fever!

Jag sitter här i mörker, endast ljuset från datorn, hallen (som lyser svagt) och två lanterna ger ljus. TV;n är på i tv-rummet.. sitter i vardagsrummet på nedervåningen och gör ingenting. Lyssnar på röster från köket höh.
Idag var familjen hos älskade mormor. Henne kan man verkligen inte få nog av alltså.. åtminstånde inte jag iallafall..! Vi åt lasagne med creme fraiche + vitlök. Sen kollade dom andra på tv och jag satte mig i köket och ritade ett slag, det var faktiskt mysigt, att få känna som när man var liten, sitta och rita sin kreativitet på ett vitt papper.
Juste.. jag peppar sidecit.. ska försöka få tid hos min älskade broder i nästa vecka, då jag har med tid. För denna veckan är verkligen knökfull. På måndag & tisdag är det repetition i kyrkan med konfirmanderna inför deras konfirmantion på lördag om en veckan. Sen skolan trycker ju på. Som tur är, är man ledig på onsdag (5/5), då det är 3 år sedan jag såg Tokio Hotel i Hannover/Tyskland.. minne för livet kan jag lova er kära vänner! BIG LOVE!
Imorgon ska jag med syster och mormor till Jysk sen ska jag inhandla ett par saker! Nu ska jag kolla vidare på filmen i tv-rummet (The nanny) <- eller vad den nu hette igen.
Nighty nighty folks!

Det är mycket som peppas hos mig nu..wunderbart!

P!NK & NIK og JAY I SOMMAR!

Okey, snart beställer jag och syster biljetter till P!nk & Nik og Jay i Danmark PARKEN 8DD ååhhh, kommer bli så jäffla awesome. Jag peppar nästan sönder allting hahaha. Sen i November blir det Lady Gaga med syster igen 8DD vi är så bäst!

RSS 2.0