Festen var helt awesome! Vi hade kul. Vi v...

mms_img17907 (MMS)

Festen var helt awesome! Vi hade kul. Vi var först hemma hos min bror och förfestade, sen tog vi taxi till Sankt Bernard - båten och shakade loss! När jag och min syster kom hem vid 3 tiden så mådde jag inte så kul haha. Den natten var inte så rolig, men det är en annan historia och den drar jag inte. Måste tillägga att gårdagen inte heller var den roligaste, direkt när man vaknade så blev det middag och det satt verkligen inte fel! Idag gick jag i skola från 09.00 -16.00. Rätt okej. Är bara trött nu, men jag kan inte vila nu, ska plugga till ett prov imorgon. Helgens höjdpumkt var att mormor var här från lör-sön-mån. Mysigt! Nej nu ska jag fortsätta njuta av det som finns ovan på bilden, alltså varm mjölk med kexchoklad, gotte!


Paaaaaaaaaarty Jag fixade det med klänning...

Paaaaaaaaaarty Jag fixade det med klänningen. Jag tog inte den jag ville ha, utan det blev en som jag haft sen innan. Men den passar också bra. Idag ska jag verkligen, tro det eller ej, supa av mina känslor. Allt som hänt på senaste tiden, det onda, det ska bort ikväll.


Så ser tatueringen ut idag. Idag är det li...

mms_img28432 (MMS)

Så ser tatueringen ut idag. Idag är det lite stressigt eftersom jag måste göra vid mig inför ikväll + att min mamma inte har gjort vid klänningen som jag skulle ha... Så får leta efter andra kläder att ha på mig.. Om jag inte fixar klänningen själv dvs. får se hur det blir med det. Nu ska jag sminka mig, lägger upp bild sen när jag är helt klar :-)


The reason is You.

Idag har jag gjort min tatuering i nacken. Och om ni frågar mig, så älskar jag den, fullständigt. Inte bara för hur den ser ut och vad det är för logotyp, utan varför jag gjorde den också. Jag gjorde den för att bandet Tokio Hotel har fört mig så många vackra själar, som jag har kunnat kalla vänner (mer eller mindre). Oavsätt om dom fortfarande är med mig idag eller inte, så finns dom i den tatueringen. Det ordet, Heilig, för ni är det. Och bandet Tokio Hotel har format mig som den människa som jag är idag. 

(bättre bild kommer & nej, den är inte ojämn,
det är hur min syster har tagit den)

Du såg mig, innan någon annan sett mig.

Nu lever du ditt liv, och nu lever jag mitt.
Man måste ta en dag i taget, och sköta sitt.
Men jag tänker på dig varje dag, varje minut.
Jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut.
Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig.
Du var så jävla mycket, du är allting för mig.
Du var den jag kunde prata med när jag mådde skit.
Det är tack vare dig som jag tagit mig hit.
Alla minnen som vi skapade, har du glömt varenda en?
Jag vill bara ha tillbaks tiden med dej igen.
Vi hade ett språk, som ingen annan förstod.
När jag kolla på dig förr, så stog du och log.
Men nu när jag tittar på dig, ser du inte mig.
Du tittar förbi, som du aldrig någonsin kännt mig.
Det sårar mig, spela roll vad jag gör, du märker
inte mig, du varken ser eller hör.


Sofijah - Du va så mkt

Egentligen hatar jag att lägga ut en text som innehåller "dej" o.s.v, men jag gör det med denna, för det är inte stavelsen som har betydelse denna gången, utan det är meningen. Hoppas du läser.

Fitt for fight!

Jag har inte känt för att blogga alls. Hänt en del saker..det kommer väl en emo text om det senare i guess. Har svaga aningar för det. MEN, nu är jag fitt for fight igen! Idag hämtade jag och min syster våra mobiler =D (bild på min nedan). Nytt nr för er som vill ha det skriv till på msn eller fb så får ni det. ^^ Imorgon är det minsann gaddning som gäller. Woho, jag är såååå taggad! Dock gör jag bara en tatuering än så länge, så får beställa tid till tatuering nästa månad för att göra den andra. Sen på lördag blir det utgång med syskonen, woooho, lite pepp på det! 

Nu ska jag gå ner och leka med min nya telly och göra ingenting. Hörs!



Melody of You

Måste skriva av mig.. måste säga att jag är lite förvånad. Jag har vetat om att jag har haft två halvbröder, men det slog mig idag förstens att de existerar, att jag verkligen har två halvbröder som jag inte mött. Jag har liksom aldrig tänkt på det förut. Detta kommer låta hårt, men vare sig jag träffar dom, lär känna dom, eller något sådant, kommer mina tre syskon, Roland, Robert och Rebecca betyda allt i världen för mig. De får mig att le när tiderna är som hårdast. Älskar dom.

Sen är jag också förvånad över att en person i min närhet, vet inte om det är rätt om jag säger vem personen är för mig, iallafall, rökte inomhus idag. Jag känner röken fortfarande. Jag tycker det är så nedrans respektlöst. Jag vill egentligen bara sätta mig och gråta men det är lågt, så jävla lågt. Speciellt nu när jag har börjat bli så jävla känslig för röken. Känner jag röklukt så bildas det tårar i ögonen på mig. Får hostattack oftast och allt vänder sig i magen. Det är vidrigt att röka.

Aja nog om detta, nu ska jag nörda the sims.

Myskväll!

Min mormor är här hemma, så hon, jag och mamma har haft en liten filmkväll! Vi tittade först på The first daughter, som är en jättebra film enligt mig! Sen började melodifestivalen.. vilket var bättre än förra gången i think! Och nu är det QX Gaygalan, men jag orkar inte titta vidare på den, så jag ska gå och locka mitt nyfärgade hår inför imorgon! Imorgon är det Charlie's 1 års kalas! (han fyllde år i torsdags).

Hur har eran kväll varit?


53'd Grammys bildbomb

Bildbomb från Grammy's award 2011 :D bilderna är hittade HÄR!
Och HÄR! kan ni även hitta nomineringarna och de som vann!


Nicole Kidman & Keith Urban


Will Smith & dottern Willow Smith

Jennifer Lopez med maken Marc Anthony


Heidi Klum med maken Seal


Katy Perry med maken Russel Brand


Bruno Mars med sin Grammys för Best Male Pop Vocal Performance

Drake


Ricky Martin


Adam Lambert


Usher


Justin Bieber


Can you hear my screams from within?

Wihi, här sitter jag, övertrött! Så jag ska släcka ner och gräva ner mig i sängen. Puh.. imorgon har vi foto. Wiho.. not. Älskar verkligen det ämnet men jag har inte gjort uppgiften för att jag inte hittar det nedrans pappret. Fan alltså.. jag som skulle gjort den uppgiften idag, men nej då, fick ju skita i det. Har ju bytat till en sträng lärare så.... HEJ IG PÅ DENNA UPPGIFTEN!


Ihh, 3 dagar kvar tills man blir myndig, 7 dagar tills man gaddar sig och 8 dagar tills man ska ut med syskonen och festa loss. Woho, ser verkligen fram emot sportlovet denna gången. =)

You say that I'm messing with your head.

Hihi, titta vad jag hämtade idag: en ansökan om ledighet. Kan verkligen behövas. Komma bort ifrån allt elände! Åker till Prag med konfirmanderna och andra ledare den 25-29 mars. Going to be so awesome! 

Jag har varit där ett par gånger innan men jag kan inte hitta bilderna ifrån de. De kanske ligger på andra datorn där nere, eller så existerar dom inte mer :( Men då får jag iallafall chansen att ta nya bilder när jag väl är där!

Kommer iallafall ihåg förra året när jag åkte dit.. NEDRANS TOKIO HOTEL. Jag menar det. Jag åkte dit typ i mars/april? kommer inte ihåg.. iallafall.. tokio hotel var också i Prag.. fast 3 dagar tidigare än mig och gjorde till och med en konsert. Snacka om att jag var pissed? Visste vat arenan var och allt.. så är vi där 3 dagar efter dom.. ååh livet sög verkligen då! Men jaja, detta året/nästa år tar vi igen det honeys!



bild lånad från google. Visst är det vackert?

I'm on the right track baby

Idag blev jag hemma från skolan p.g.a magvärk. Gick och lade mig vid 21.00 igår (efter att ha varit uppe hela förra natten och endast sovit 2 timmar på morgonen var jag väldigt trött). Jag gick och lade mig på soffan vid 10.00 med mina bebisar och somnade, sov ända till 14.0 (!!!), jag älskar att sova. Men när jag fick reda på att jag sovit bort halva dagen blev jag oehört ledsen..

Jag har ändrat om och städat på mitt rum idag iallafall. Det blev bra och nu är det rent och fint hehe. Total renovering typ. Satte upp Elvis tavlor också. Ska lägga på mattan nu innan jag glömmer det, sen ska jag sitta och nörda facebook spel igen tills jag ska lägga mig.

Förresten, jag vet att jag är megasen på detta, men har ni hört Lady Gaga's låt Born this way? Jag fullständigt diggar den och kan lyssna på den om och om igen utan att tröttna. Hehe, som jag kan med all musik typski?



Lady Gaga - Born this way



Whatever dude, without you if you please

Wie, jag kom upp i tid imorse, jag kom i tid till skolan. Visst är jag duktig? Men hade motvind hela vägen.. var nära på vatt ramla med cykeln + att jag fick stanna och andas lugnt ett par gånger då jag trodde jag skulle dö seriöst. 

På tal om att dö seriöst, så orkar jag inte med all svartmålning som en viss person gör. Säger sin version till lärare o.s.v av "bråket" (som hon säger det..). Utan att jag ens får chansen att berätta min? Då det faktiskt är min som är viktigast eftersom hon inte vet vad jag reagerade på. + att jag är så jävla trött på att folk ska förutspå att man är sur o.s.v utan att fråga mig istället. Skicka sms kan du göra, men jag tänker fan inte svara.

Sen har många påtalat att jag är tråkig just idag. Tydligen är jag det. Men vet ni vad? Jag orkar inte bry mig, för när livet är skit och man bara vill sova bort allt som gör ont så går det inte att le. Det går inte att ge falska leende. Tyvärr.
WOAW en till emotext, men jag måste skriva och jag måste publicera. Detta är min blogg, gillar ni inte så läs för helvete inte då. Adios.

Förresten, Eminem är min gud.

Eminem - space bound

53'd Grammy Award 2011

Inget sovande för mig, det är inte mitt fel att världen har olika tider?! Menar, är inte mitt fel att Grammy Awards sänds såhär sent på natta.. hihi och jag ska kolla HELA!


Jag har ett par artiser som jag hoppas vinner ikväll :D

To something beautiful

Jag vet, borde sova. Men jag kan ärligt talat inte lägga mig. Men jag måste, det vet jag. Skola imorgon, 09-16, kill me. Känner verkligen inte för det, men jag måste sköta mig. Får inte bli som den senaste veckan.. komma försent varje dag. Då menar jag det, VARJE ÄCKLIGA DAG. Det är inte med mening, men ja.. sängen är skön.

Titta vilken fin spotifylistan som jag satte ihop med ett par finfina band. You got to like it!


TV har äntligen börjar förstå!

ÄNTLIGEN (!!!!!) har tv börjar fatta vad ungdomar egentligen vill se! Menar.. vampire diaries? LOVE IT. Dom har börjat visa O.C avsnitt igen, LOVE IT! Dom har alla de där roliga serierna som The big bang theory, couger town, vänner, desperate housewifes os.v.. <- jag följer inte serierna, men när man är vid tv;n så hoppar jag bara in i något avsnitt, det räcker för att man ska må bra.. eller jag iallafall.

Och nu.. NU börjar dom sända en zombie serie på Tv11. Dock har jag hatat vårt tvbolag som ändrat (utan vårat medgivande) till TV11 från MTV. Liksom.. egentligen älskade jag MTV eftersom allt sänds där.. OMG, kom nyss på att jag kommer dö varje år i november....... FUCK. EMA</3. Men min syster/mormor har kanalerna kvar så det blir att crasha deras place. MEN TO THE POINT.. en ny zombie serie börjar visas den 20 februari på Tv11. Och jag ser fram emot det. Tv har äntligen börjat fatta vad ungdomar vill se.. eler.. vad jag vill se iallafall



Movetime

L-o-v-e's just another word I never learned to pronounce

Ikväll tänkte jag ha filmkväll med mig själv. Så jag har suttit och nördat runt på youtube efter roliga, intressanta filmer. Så här kommer ett par som jag föll för direkt! 

When in Rome
The proposal
Jag kollade på fler trailers men slukades upp utav allt gossip på youtube angående Miley Cyrus, Ashley Tisdale o.s.v haha, tönt jag är.

Nu ska jag ändra tröja, släppa ner mitt hår så att jag ser något sånär nu, för min bror och hans sambo kommer hem en sväng. Poss hej!

Am I doing the right thing?

Omg.. killar tror verkligen att dom kan få allt serverat på ett silverfat? Att dom kan få en genom att existera och skriva då och då? Nej för vet du vad killen, FUCK OFF, jag skiter i dig nu. Du må vara den vackraste jag någonsin pratat med, både till utseende och själen, men jag tror jag ger upp dig nu om du inte visar att du kan bättre än så.

Menar.. är väl inte meningen att jag ska gå runt och leka askungen?? Jag ska väl förfan veta att jag väntar på NÅGOT bra och förståndigt. Ingen som verkar lyssnar på sina vänner som jag råkat gå på samma skola som. Liksom.. HEEELLOOOO, det var 5 år sedan? Gosh, killar växer aldrig upp tydligen.
I'm hurt tror jag.
Nej förfan, jag mår bra.
Det finns bättre.


PEACE OUT HOMEDOUG.

Du måste vara sjuk, sjuk, sjuk, sjuk

Åh jag vill tatuera mig nu. Nu är det verkligen inte lång tid kvar! 15 dagar kvar tills jag har de älskade tatueringarna!

Förresten, japp, jag borde ha gått och lagt mig vid denna tiden. Men ärligt talat, jag har tappat suget för allt som har med skolan och göra. Vet att jag måste skärpa mig. Jag skulle behövt två feta lavetter på vardera kind för att vakna upp och inse att jag går ut skolan helt om ett år och fyra månader. It's not a game! Not at all! Jag vet att detta låter hemskt, men jag kom försent HELA VECKAN FÖRRA VECKAN, + denna. Jag mår dåligt av att tänka tillbaka på det. Men vad fan ska jag göra. Jag gick och lade mig halv tio igår, men vaknade åtta ändå? Vad är jag för människa egentligen? Pratar om att jag ska börja sköta skolan o.s.v. Jag kommer säkerligen, men största sannerligheten, inte klara av college i England. Jag skiter nog i den drömmen. Vet.. det har varit min dröm i ungefär två år nu. Men jag ger nog upp den om jag inte finner hopp och styrka.

Nu ska jag sova, ska fan ta mig upp vid 06:45 vare sig om sängen är skön eller vad den är!

2000-02-09 ✞

I miss you,
I miss your smile
And I still shed a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you
I miss the time when you where here
Jag saknar dig.
Det går inte att sluta tänka tillbaka på den tiden då du fanns här. Då allt var bra. Den bästa tiden i mitt liv. Men tiden har jag lärt mig hur stark min kärlek är till dig. Hur mycket jag uppskattade att du fanns där. När jag var liten visste jag inte vad kärlek var. Men jag visste hur betydelsefull du var redan då. Allting hade varit mycket enklare om du hade funnits kvar. Hållit mormor sällskap när jag inte räcker till. Du vet inte hur ont det gör att veta att hon är ensam ibland. Att hon inte har någon som är med henne hela dygnet som du var. Någon som kan ge henne den kärleken ingen kan.

Om jag hade fått en endaste chans, att få säga hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig för att du fanns där för mig som liten. Att du och mormor gav mig den kärleken som jag behövde.

Du har gett mig så mycket goda minnen. Som när vi åkte och handlade, vi åkte alltid in om blomsterbutiken och handlade en orkidé till mormor. Eller när du, jag och Rebecca åkte till Folkets Park och åkte pariserhjulet. Eller när vi åkte på utflykter och drack mer och åt baguette. Det finns så mycket fina minnen som jag skulle vilja dela, men som kommer ta åratal att skriva ner.

Åh jag är så arg för att du lämnade oss. Jag vill inte låtsas vara glad längre. Jag vill verkligen skrika ut mina känslor, ta ut min ilska på saker. Jag vet att det inte är till någon nytta, att du är borta. Att du aldrig kommer komma tillbaka till oss hur mycket jag än bönar och ber. Hur mycket jag än gråter,hur mycket jag än skriker. Det är till ingen nytta. Du är borta föralltid. Denna känslan kommer bli min död en gång. Saknaden efter dig. Och tänk när mormor har levt klart sitt liv och kommer och håller dig sällskap. Då måste du lova mig att hålla hårt i henne, älska henne som jag har gjort. Du måste lova att berätta för henne hur mycket jag älskar henne, hur mycket jag kommer sakna henne. Du måste berätta att du och mormor är dom mest betydelsefulla personerna i mitt liv och att jag är djupt ledsen över att vi inte fick fler år tillsammans på denna jord. Du måste lova att säga de betydelsefullaste orden till henne från mig, tusen gånger om, varje dag. Om jag någongång fått henne att känna sig oönskad, oälskad, hatad, så måste du berätta för henne att jag aldrig hade kunnat hata henne. Att jag aldrig hade kunnat ändra min känslor för en så betydelsefull person. Du måste ta hand om henne och berätta för henne att vi kommer ses någon gång. Morfar, du måste lova mig att du gör det när väl den dagen kommer.

Världen var aldrig detsamma som när du lämnade oss. Vi saknar dig så innerligt.






Too much to handle at once

Woh, jag har världens roligaste liv på senaste, jag menar det. Det omfattar skola, musik, fixa designer till människor (bara ett fåtal..but it's enough), läxor/prov. Wääh, jag känner mig övertressad, vad ska jag göra först, vilket är enklast? Vilket är viktigast? Plugget är viktigast, i know, och jag håller på att ta igen de uppgifter/prov som jag missat p.g.a att jag mått kasst. Och I'm on my way! Ska tex. sätta mig och plugga naturkunskap nu... prov på torsdag, woaw.

Förresten, en rolig uppdatering för en gångs skull! Pappa har beställt tid till tatuering den 25 februari! Olala, jag är stenfast på mitt beslut angående både TH märket i nacken och sen en personlig text som jag inte tänker avslöja ännu på armen, syster ska göra samma sak. Going to be awesome!

Nu väntar plugget i ett par timmar, sen måste jag fixa designer! Chiao!

I'm ready to crawl on my knees to know it all

Jag har inte känt för att blogga då jag har nördat facebook och sen har jag pillat på en design till en vän som snart är klar. Kommer då att visa upp en på bloggen + en länk till hennes blogg! :3

I sinom tid kommer det upp en ny kategori (igen!!!!!) som jag kommer döpa till "Hälsoliv". Eftersom jag snart ska börja träna och i den kategorin kommer jag samla alla inlägg där det läggs upp bilder (förbättringar) på hur jag ser ut. Dock inga såna viktbilder a.k.a bilder i bara trosor och bh, niemals haha! Utan normala bilder! Mitt mål är att bli hyffsat fin till sommaren och så att mitt självförtroende växer!

Nya kategorier

Nya kategorier.. resor och konsertupplevelser. Tänkte att det skulle vara passande med dessa kategorier eftersom jag, detta året, har mycket resor/konserter att uppleva!



Girl for all seasons

Jag sitter och nördar Grease 2 soundtracket på spotify. Just nu spelas "Girl for all seasons" för fullt! Måste snart se till och se den.. älskar den filmen!
Sorry för dålig uppdatering.. jag har legat hemma i två dagar, inte för att jag har vairt sjuk, men jag har mått oehört dåligt av ett par anledningar. Jag har sådana dagar.. men nu ska jag verkligen ta tag i allt och börja plugga så in i hellskotta, för jag ligger back. Juste, reminder till mig själv !!!packa väskan med papper/böcker till ämnena som jag ligger back i!!! <- om ni inte redan visste det så läser jag min egen blogg.. höhö, hur ego för man vara? Nej men jag checkar alltid genom att gå in på min blogg för att se om någon har kommenterat.. och jag vet.. man får sidvisnigar då,, men jag bryr mig ikke. Har inte min blogg för att bli känd höhö, utan den är dels för privatbruk/personliga liv. BOOOORING STUFF.

Axel och jag planerar att åka utomlands till sommaren, woho! Min mamma är med på det, hans föräldrar är med på det. Vi är med på det. VI har hittat ett skitbra resa+hotell+frukost till ett rimlgt pris. Åhåh jag ska utomlands!! Hell yeah ;)

Juste, får en ny mobil om cirka 2 veckor, en xperia mini PRO. Woho, då kan man äntligen ringa/sms mig, och jag kommer kunna svara eftersom jag har beställt ett abonnemang från csn, rätt billigt. Så hell yeah, allting går fan bra!!

Nu ska jag gå och lägga mig,, har inget mer intressant att skriva förutom att jag är typ överspeedad. Ska ta en kopp kaffe i think och läsa lite i vampire diaries boken ;) Chiao!

RSS 2.0