Air-hostess

Hmhm, jag tror närmare bestämt att jag ska bli flygvärdinna efter studenten. Åhåhåh!

...

Finns typ ingent att uppdatera om.

Enligt en viss person är jag stans största alkolist haha. Bara för att jag är ute och festar och har roligt med mina vänner. Är ute sent om nätterna och tar morgonbussen hem, sover bort halva dagen, är knappt social (men vem är egentligen social när man är lite bakis? Inte jag iallafall). Blir irriterad utav småsaker, men vad fan, det är verkligen irriterande småsaker som vissa personer inte behöver varken nämna eller påpeka. Men vad tycks? Gör detta mig till en alkolist? Ja för fan.. klart det gör. 



´

Var inte rädd, jag går brevid dig.
Kom ta min hand,jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar,jag ger dig ro.
För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag går bredvid dig.


We can collide





Bilder från helgen. Vi är så fruktansvärt snygga så det är ju inte sant!

Party

Jag är värsta partypinglan. Har varit ute nu flera helgen på raken... Känner att jag borde lägga ner för mitt eget bästa men äsch, jag klarar mig noooooooog ändå. 

Ikväll blir det faktiskt bara chillkrök innan vi drar vidare och "minglar" lite på Barcelona. Så ska helgen avslutas minsann och sen blir det att ta sig i kragen imorgon och göra uppgifter till skolan.. woho.

Nu ska jag snart göra vid mig. Måste bara chilla lite först.. Need energy for tonight! Ska möta upp Sofie om ungefär en timme för att sticka in till stan, endast för china box's skull. Sen ska vi hem till Limhamn igen och börja kvällen!



RSS 2.0