Hey soul sister, where's the Mr.Mister?

Det är lov äntligen, trött på klassen är man jappjapp. Nu ska jag sminka mig och sådant, sen ska jag ta på mig joggingkläder och gå ut med hundarna på en rejäl promenad, därefter ska jag fotografera lite, ladda in bilderna från Praha och ladda in dom här. & jag ska sluta med rubrikerna "**----2010" tycker det är jobbigt, för jag vill kunna ladda upp flera gånger på en dag, bara för att. Vi hörs senare, poss!
Train - hey soul sister

26mars2010

Now hell has broken loose, eller något i den stilen. Nej men jag är riktigt trött på klassen, och jag har inte gått ett helt år ännu. Dom är så barnsliga och är så störiga. Dom tar verkligen inte skolan på allvar och förstör för alla andra (som är ungefär 10% av klassen) som verkligen vill bli något i framtiden. Och säger man ifrån eller något sådant så får man höra skällsord o.s.v. Irriternade och barnsligt. Kan dom inte bara växa upp och skaffa förstånd?
^
|
Allmänt irriterad, nej absolut inte alls.
Funderar starkt på att sluta på skolan.
Förövrigt har dagen sugit som bara den. Sms har gjort en glad från och till. Sista lektionen var hur rolig som helst, idrott, vi hade skytte. Ville bara skjuta någon mellan ögonen och hånflina åt det, men det fick man ju inte, enligt reglerna...tyvärr! Men jag hade mer än gärna gjort det, hade inte gjort mig ett dugg att få rensa klassen på idioter.

24mars2010

Nu är jag hemma från Prag. Kommer lägga upp bilder här på bloggen vid ett annat tillfälle då jag har laddat in bilderna från kameran.
Tjaa.. sitter här och har megahuvudvärk.
Ska sova folket.
Nighty nighty.
Chiao.

15mars2010

Flashbacks till 2007 då jag såg dom live. Riktigt mycket kärlek.
Nej nu ska jag jobba vidare med förackningarna .. byebye

14mars2010

Nu är man hemma igen från mormor, kort visit (en natt). Ehm.. idag har jag inte gjort något speciellt, sov rätt länge eftersom en viss person har hållit mig uppe nästan alla nätter (minst 4 timmar) i snart 2 veckor. Inte alls bra, men vad ska man göra (:
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det måndag, den stressigaste dagen på hela veckan, enligt mig. Om 4 dagar åker jag till Tjeckien/Prag. Där måste jag inhandla mig några snygga saker och främst en snygg & hållbar väska!
Nighy nighty!

13mars2010

Hallo.. jag har gjort vid mig nu och är redo att sticka till mormor. Hon och jag ska handla och fixa inför ikväll, då det blir myskväll hemma hos henne med melodifestivalen! ^-^ jag har märkt att jag endast behöver sover max 4-5 timmar för att sedan klara av en hel dag, satt mina nätter på prov nu i veckan och det fungerar bra!
Om 6 dagar åker jag till Prague med konfirmanderna och vissa ledare. It's going to be funny as hell. jag ska fixa fram en dagbok som jag kan skriva där nere, så jag inte glömmer bort en stor del.. jag kommer därefter posta det här i bloggen, ifall ifall jag skulle tappa bort papret när jag är här hemma (mitt rum är stökigt som fasen)
Knarkar låt, T.a.t.u - how soon is now



09mars2010

Hallo.
Det händer inte så mycket i mitt liv mer än att jag sitter och läsa böcker för full rulle, därför jag inte skriver någonting på bloggen alls. eftersom det inte finns någonting att skriva om.. umm.. boken som jag läser heter Hunting Down Amanda och är skriven av Andrew Kiavan. Början är jättespännande..och boken är på engelska. Här kommer en kort text om vad den handlar om.

"On a cold, lonely night in New York, Lonnie Blake, widower and desolate jazz musician takes comfort in the arms of Carol, a beautiful woman who has flung herself into his doorway to escape an unknown attacker. For that one night, Carol gives Blake everything he needs; sex, companionship and, above all, compassion. IN the morning she is gone, leaving no trace, just emptiness and longing. Blake cannot forget her, for Carol has got under his skin and stirred his soul. He also knows he has to see her again - but what he doesn't know is that his attempt to find her will draw him into a deadly chase.

Because Carol has a secret too valuable to keep and too incredible to tell, a secret that centres on her daughter Amanda. And the men who want the answers from her will stop at nothing until they get them. Lonnie Blake's search for love is about to turn into a desperate journey, a life-or-death effort to discover Carol's secret and avoid the ruthless killers who are only half a step behind."

Så långt som jag har kommit, så älskar jag den verkligen.

06mars2010

Ni satte mig till världen.
Varför gjorde ni det?
Jag orkar verkligen inte
med detta mer. Nu skiter
båda i mig. Vad har jag
gjort för att förtjäna detta?
Dra åt helvete.

Jag är så jävla trött på det.
Trött tjat om cigaretter.
Trött på er.

05mars2010

Jag sitter här i min ensamnhet och lyssna på Belinda Carlisle – Heaven Is A Place On Earth. Jag har verkligen tråkigt. Det finns ingenting att göra fastän jag har fått hem min dator idag. Alla är så tradiga och jag börjar så smått få ryggont och huvudvärken som jag haft från och till sen i måndags börjar komma tillbaka igen. Det suger BIG time.
Jag känner mig dåsig och trött, så funderar på att gå och lägga alldeles strax, måste bara tvätta av mig sminket och sen kan jag äntligen lägga mig i min efterlängtade underbara sköna säng, som jag verkligen älskar djupt!
Godnatt!

02mars2010

Lever jag?
Hände det verkligen igår?
Dog jag?

Jag vet inte ännu. Jag är fortfarande i chocktillstånd.
Kan inte tänka på något annat. jag har en kraftig
huvudvärk som vägrar försvinna, har haft det sen
igårkväll. Bröt ihop i skolan idag när jag hörde
Geistefahrer på mobilen.. Vara allmänt off idag.
11 timmars köande, så jävla värt det.

Seriöst, Tokio Hotel, jag älskar er.

I found out I'm nothing without you
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you


01mars2010

Jao, idag är det 1 mars.

jag är uppe med tuppen, alltså 04.10, gick upp för 40 minuter sedan. Har redan gjort vid mig. nu ska jag gå och äta en liten minifrukost och dricka myuyyyyccket kaffe! Sen ska jag dra till bussen vid halv 6, och 06.02 går bussen mot centralen, så kommer vara där en halvtimmme tidigare, men det gör inte mig något, eftersom jag ska trycka biljett, kolla tåget o.s.v. Sen går tåget mot Köpenhamn vid 07.03.

Nu är jag verkligen spänd. Idag ska jag få se Tokio Hotel & The Dreams.
I'm like dying here... oh hell..

Jag uppdaterar inatt när jag kommer hem =D
Wish me good luck or something.
Possen! (L)

RSS 2.0