Need to find them!!

Det blir ett sent inlägg, bara för att jag har haft fullt upp idag med att sova, skriva klart fördjupningsarbetet, som nu är inskickat, duktig rosanna. Just nu sitter jag och letar efter en sak, det är svårt att hitta det som jag letar efter.. kan dock inte säga vad det är för något som jag ska handlar eftersom det är till en viss person som läser min blogg XD eftersom jag ska beställa dom i slutet av sommaren.. dom skickas över typ hela världen för att komma till Sverige.. så kan jag inte avslöja vem som ska få det och vad det är för något.. hade varit sorgligt. Jag har då planerat att beställa saken nu och typ se när den kommer, den kommer ju innan jul, det ska vara en julklapp till henne.. så ja!
Men men, nu ska jag snart bege mig, letar fortfarande efter en sida där jag kan beställa ifrån. finns ju inga alls?! Men men jag ska ha dom, innan jul här och hon ska ha dom innan jul, såaatteeh. Godnatt folks!

Kommentarer
Postat av: Julia

hejhej hur mår du idag? =)

Kram//Julia

2010-06-02 @ 19:20:11
URL: http://pinkstreet.blogg.se/
Postat av: Nathalie

hej! har du haft en bra dag idag i dte fina vädret?:)

2010-06-02 @ 19:35:21
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: Julia

sv:okej vad bra, med mig är det också bra!

gör du?



Du, för ett år sedan låg jag också på Ig, gick på extra hjälp och allt, men nu ligger jag p VG, jobba hårt så kommer det ge resultat ;)

KRam//julia

2010-06-02 @ 20:59:42
URL: http://pinkstreet.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: okej coolt ;)

Mm det får du göra ska du börja nian till höst?

Kram//julia

2010-06-02 @ 21:41:18
URL: http://pinkstreet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0