27februari2010

Godmorgon!

Idag är det 2 dagar kvar & nu börjar nerverna visa sitt riktigt jag. Um.. Nu bloggdesign, juste, det var de jag skulle skriva om, haha. Satt i ungefär 5 minuter och tänkte på vad jag ville uppdatera om idag. Och ja, det är bloggdesignen. Hittade den hos Tescho.se. Ni måste verkligen kolla in hennes hemsida, den är underbar. hennes blogdesigner, tips i photoshop. Tack Tescho!

Nu ska jag gå och nörda Lomax. *bilder på spelet nedan*
ergmklfmjogtt

25februari2010

Chiao!

Idag är det 4dagar kvar till konserten(erna)! Jag är helt uppspelt över att The Dreams kommer vara förband till självaste TH! Båda banden är helt underbara enligt mig. Dansk & tysk musik (L)

Jag hatar att min hjärna har stält in sig på att gå upp tidigt på morgnarna, helt störigt. Jag stiger upp vid 08.30 nånting. Konstigt tendenser min hjärna har knappat in, min kropp vill inte gå uppp vid den tiden, men hjärnan gör gärna det, förmodar jag... HUM! -.-'

Nej nu ska jag inte sitta här och babbla på.. utan jag ska hjälpa till att städa på övervåningen med mamsi, måste lyssna på The Dreams också &&&& peppppppaaaa natürlich!! =D inte alls uppspelt, NEHEEEEPP.

Vi höres, posssss.

OBS, en underbaring med The Dreams kommer här levererat!



The Dreams - under the sun

23februari2010

6 dagar kvar, peppness as hell.

Fick reda på idag att the Dreams kommer vara förband till th, och jag dog av ren lycka! Srsly, dom är så jävla underbara, danska och bra! Och jag ska se dom!! Med th! Gaah, jag kan inte förstå att jag är några dagar ifrån mitt livs lyckligaste dag/ögonblick igen..it's unbeliveble.



Nej nu ska jag typ peppa mig till sängs, jag dör av trötthet. Mina ben värker, men innan jag beger mig till sängen så ska jag kolla upp ett fåtal grejer angående måndag. *-* tåg o.s.v. Jag åker in vid 06.03 till Danmark med mina käraste. GAAAH. Sorry, jag ska försöka ta mig i kragen och inte vara för uppspelt, men det fungerar inte så särskilt bra eftersom jag längtar som bara den och önskar att de timmarna som konserten varar, håller länge <'3

Nighty nighty!

21februari2010

Idag blir man 17 år. Det är inget att fira tycker jag, men familjen insisterar ju som satan så.. jag har inget val. Man är iallafall ännu ett år närmre sin drömframtid i England. Sen högskolan!

Igår var Becca& Jimmy hemma med babyn, åh gud vad söt han lille är! (: sweetness.

& Nej, jag kan inte sova längre fastän jag är ledig, jag har en dålig vana att gå upp vid 08.00...
Nej nu ska jag göra något vettigt, typ som att fotografera lite. JUSTE, min dator är inte heller hemma ännu.. det är verkligen skam och jag börjar avsky OnOff mer och mer för varje dag, eftersom dom inte tar kontakt med försäkringsbolaget, det är dom som dom sitter och väntar på.. dom har väntat i 1 månad och på torsdag är det en vecka. Jag blir seriöst stött! ><

Adios, nu har jag skrivit för idag.

20februari2010

Hello!

Idag är det 9 dagar kvar. Jag blrjar blki sjukt nervös och väldigt pepp! Det kommer blio awesome, att se dom igen. Dock är det tråkigt att jag får sälja min Stockholm biljett, men jag ska vara glad att jag ens får gå på konserten på måndagen i Köpenhamn.



Pepp dag idag med Linda, vet inte om klauritz & Norman kommer, men vi får vi alltid hoppas!

Chiao!

19februari2010

Today was gonna be the day....... *geen day*


Sitter i skolan på svenskan. Jag har ingenting att göra.. har skrivit klart novellen som vi ska göra på svenskan så jag är arbetslös. Idag är det sista dagen i skolan innan lovet, awesome. Jag är peppad för nästa vecka, srsly. Kan inte avslöja vad jag ska göra nu.. hum hum, eftersom min bogg säkerligen läsaes utav några uav mina närmsta släktingar hihi.

Nu ska jag gå på lunch.

Adios!


18februari2010

Disney nostalgi?

Jupp, jag gick in på spotify och sökte upp ett heeeelt album med bara Disney låtar. Det heter Various Artists – Disney En Magisk Värld. Det är älskvärt och funderar ganska mycket på att leta upp det där man kan köpa det. Väldigt mysigt att ha ett album med disneylåtar hemma och sitta hemma en kväll och lyssna på. UNDERBART!

Dagen idag har varit seg i början.. satt i skolan utan att göra någonting ända till ett, satt och spelade olika spel på olika sidor, tidsfördrivnig. Mötte mamma och mormor i stan vid 13.15, shoppade 3 par linnen & ett par leggings.

Nu funderar jag skarpt på att gå och titta på Disney filmer, antingen Alice i underlandet, Skönheten & Odjuret eller Snövit! (: Nighty nighty!


17februari2010

-tog bort det förra inlägget då det inte var så värst mycket information om min dag där i-

Imorse vid halv 5 vaknade jag utav en mardröm, handlade om vissa familjemedlemmar. Iallafall, kunde inte somna om på säkert 30 min, vågade inte helt enkelt. Till slut kunde jag somna, sen vaknade jag vid 07.00, klockan ringde och att någon rusade upp för trappen, det var muttileinen. Jag tänkte inte mer på det, trodde hon skulle hämta underkläder eller så... men neeeejdå, hon rusade in i mitt rum och bara "Rosanna, Rebecca är inne på BB!" jag bara "Okej! *vill somna om gaahh*. Steg upp ur sängen och gjorde vid mig. Vi hade film hela dagen idag, vilket jag inte alls gillar så värst mycket. Jag väljer LÄTT fotografi i 2;an. (L)

Min syster & Jimmy blev föräldrar ungefär vid 11.06 (: Ett stort grattis till dom! Får träffa lillkillen när dom kommer hem! Och är så glad att han kom idag, för då kommer dom förhoppningsvis hem på min födeelsedag. (Y) Sehr guttan.

Nu är jag trött på att sitta framför datorn (som jag faktiskt har gjort hela eftermiddagen) pushh, så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag gå och lägga mig. Natti på er, vi hörs imorgon förmodligen.

Poss!

14februari2010

Efter många om och men så skapade jag en ny blogg! Denna kommer bli mer mig. Kommer ta bort raahsii.blogg.se (första bloggen) och även nightingale.devote.se. Kommer dock vänta tills jag får tillbaka min dator innan jag tar bort dom, eftersom dom har bilder som jag gärna vill ha.

Förövrigt så mår jag förjävligt igen. Mådde prima ballerina innan, men det försvann direkt efter att jag hade ätit. Vilket jag inte hade förväntat mig alls. Nu mår jag illa och har magont igen. Skona mig från huvudvärken denna gången va?

Tack för mig.

/rosieanne


RSS 2.0